Ρομαντικές αποδράσεις! Kendall και Hailey μας έκαναν να σκάσουμε από τη ζήλια μας (photos)

Τα ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν τις διακοπές τους και μας έδειξαν τι σημαίνει #couplegoals.

Η Kendall Jenner είναι φουλ ερωτευμένη με τον μπασκετμπολίστα Devin Booker και δεν το κρύβει. Το όμορφο ζευγάρι επισκέφθηκε πρόσφατα τη Νότια Ιταλία και το Ποζιτάνο, όπου απόλαυσε τα όμορφα τοπία και δοκίμασε τα περίφημα Ιταλικά πιάτα.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram αρκετές λήψεις από το ταξίδι τους και για πρώτη φορά ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Kendall και Devin είναι αχώριστοι

https://www.instagram.com/p/CTfC3fQlPbJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε άλλη φωτογραφία τους βλέπουμε να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Ιταλική ριβιέρα και να περπατούν δίπλα-δίπλα στα σοκάκια.



Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του στο Instagram φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και από τότε έχουν μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στα accounts τους. Kάθε τους ραντεβού κάνει τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά αφού τo top model και ο διάσημος αθλητής είναι #couplegoals.

Hailey-Justin Bieber: Οι photos από τη Μύκονο σε στέλνουν κατευθείαν διακοπές

Οι Biebers επέλεξαν τα Ελληνικά νησιά

Ο 27χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του Hailey έφτασαν με ελικόπτερο στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο, τον περασμένο Ιούνιο και αργότερα φημολογείται πως ταξίδεψαν στην Ίο. Το ζεύγος πραγματοποίησε ένα mini tour στα Ελληνικά νησιά, που όπως φαίνεται, αγαπούν πολύ.

Ο Justin Bieber δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τις βόλτες που απόλαυσαν και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «πήραν φωτιά». Αν κρίνουμε από την φωτογραφία που πόσταρε ο νεαρός star, το ζευγάρι επισκέφθηκε τη μαγευτική Μήλο.

https://www.instagram.com/p/CQojGhqnBsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αχ έρωτας! Kendall Jenner και Devin Booker σε date πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)

Πηγή κεντρικής: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved