Όταν ο Mad Clip άλλαξε τον τρόπο που μιλάμε: 5 ατάκες του που λέμε συνέχεια

Σαν ψέμα έσκασε χθες (2/9) η είδηση πως ο τράπερ σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη Βουλιαγμένη.

Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο Mad Clip στις 2 η ώρα τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου.

Το πολυτελές όχημά του προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο, στην παραλιακή, μπροστά από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

H Josephine αποχαιρετά τον καλό της φίλο Mad Clip (video)

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ο Mad Clip, το βράδυ της Τετάρτης (2/9), βρέθηκε καλεσμένος σε γάμο φιλικού του ζευγαριού μαζί με άλλους συναδέλφους του, όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στην επιστροφή, ο τράπερ, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το πολυτελές αυτοκίνητό του, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

https://www.instagram.com/p/CS9aEieKxZL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι fans του και οι συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι με το Twitter και το Instagram να έχουν γεμίσει μηνύματα πένθους για τον τραγουδιστή.

Εμείς θυμηθήκαμε τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες από τα τραγούδια του, που σίγουρα θα λέμε για πολύ καιρό ακόμα.

#RIP Mad Clip

Οι ατάκες του Mad Clip που θα θυμόμαστε πάντα

#1 Θέλω κότερα ελικόπτερα

Πόσες φορές δεν έχεις τρολάρει τους φίλους και τις φίλες σου λέγοντας αυτήν τη φράση; Λέμε για εκείνες τις στιγμές που ήθελες να είσαι Μύκονο, σε ένα χλιδάτο resort και… να έχεις κότερα και ελικόπτερα.



#2 Μπορεί

Ήταν αδιαμφισβήτητα το hit του καλοκαιριού. Το είπες άπειρες φορές απαντώντας σε κάποιον. «Μπορεί»! Και μετά άρχιζες να σιγοτραγουδάς… μπορεί να θέλει να’ μαστε μαζί.



#3 Mama

Ποιος θα ξεχάσει το ντουέτο του Mad Clip με τον Sin Boy; «Διακόσια στη στροφή και με ρωτάνε μαμά», τραγουδούσαμε όλοι μέσα στα clubs. Και λέγαμε και στις μαμάδες μας με ύφος «Mamaaaaa».

#4 Baby

Baby, baby, baby, baby! Θυμήσου απλά πόσες φορές είπες με δάκρυα στα μάτια (από τα γέλια) το «baby» στο boyfriend.



#5 Αρετή

Αρετήηηηηη… Έλεγες σε κάτι κουλές στιγμές απλά και μόνο επειδή σου είχε κολλήσει το τραγούδι που έγραψε ο Mad Clip για την πρώην κοπέλα του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved