Malia Obama: Πώς μεγαλώνει ένα κορίτσι μέσα στον Λευκό Οίκο

Έζησε άραγε μια φυσιολογική εφηβική ζωή;

Για οκτώ χρόνια, η Malia Obama ζούσε κάτω από ένα μικροσκόπιο μαζί με τη μικρότερη αδελφή της, Sasha Obama. Ήταν οι κόρες του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, και ο κόσμος ήθελε να μάθει ό,τι μπορούσε για αυτές. Ωστόσο, η μητέρα τους, Michelle Obama, ήταν αποφασισμένη να κρατήσει τις κόρες της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ενώ η ζωή ήταν κάθε άλλο παρά φυσιολογική μέσα στον Λευκό Οίκο, οι Obama προσπάθησαν να μεγαλώσουν τη Malia και τη Sasha σαν τους μέσους Αμερικανούς εφήβους.

Η 22χρονη κόρη του Obama αναλαμβάνει καθήκοντα συγγραφέως για το Amazon

Η Malia ξεκινά το σχολείο στην Ουάσινγκτον

Η Malia Ann Obama γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1998, στο Σικάγο. Μέχρι τα 10 της, πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών τη συνόδευαν σε ένα σχολείο στην Ουάσινγκτον που ονομάζεται Sidwell Friends School.

Η Malia προσπάθησε να ζήσει μια φυσιολογική εφηβική ζωή

«Ένιωσα ότι θα ήταν μια δύσκολη ζωή», είπε η Marian Robinson, μητέρα της Michelle, στο «CBS This Morning» το 2018. «Ανησυχούσα για την ασφάλειά τους και για τα κορίτσια».

Γι’ αυτόν τον λόγο, η γιαγιά τους ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο κάθε μέρα που πήγαιναν σχολείο και επέμεινε πως τα κορίτσια έπρεπε να μάθουν να πλένουν τα δικά τους ρούχα και να καθαρίζουν μόνες τα δωμάτιά τους.

https://www.instagram.com/p/CSJ35AgL6th/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Malia και η... οδήγηση

Ως κανόνας ασφάλειας, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν επιτρέπεται να οδηγεί, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση ο Barack Obama να μάθει στην κόρη του να οδηγεί. «Η μυστική υπηρεσία την έμαθε, επειδή δεν με άφηναν να μπω στο αυτοκίνητο μαζί της», είπε η Michelle. Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η οδήγηση έδωσε στη Malia μια αίσθηση κανονικότητας, όπως κάνουν οι υπόλοιποι φίλοι της».



H Malia ταξίδεψε και σπούδασε

Αφού τελείωσε το σχολείο, η Malia αποφάσισε να πάρει ένα gap year το 2016 και ταξίδεψε στο Περού και τη Βολιβία. Μάλιστα, δεν άφησε καν τους ξεναγούς της να μάθουν ποια ήταν στην αρχή, σύμφωνα με τους The New York Times.

Μετά το gap year, η Malia επέστρεψε στις ΗΠΑ για να ζήσει λίγο ακόμα στον Λευκό Οίκο πριν τελειώσει η δεύτερη θητεία του πατέρα της. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια νέα ζωή σε φοιτητική εστία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved