Olivia Rodrigo: Όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο pop idol που θα ακούς ξανά και ξανά (video)

H 18χρονη τραγουδίστρια είναι το νέο αστέρι της pop μουσικής σκηνής.

Το όνομα της Olivia Rodrigo ξαφνικά βρίσκεται παντού τριγύρω μας, χωρίς καν να προλάβουμε να καταλάβουμε από πού πήρε τόσο μεγάλο buzz. Τίποτα ωστόσο δεν είναι τυχαίο αφού η 18χρονη pop star βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της showbiz και ίσως τη θυμάσαι από την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε σειρές του Disney Channel.

Ποια είναι η 18χρονη pop star που κάνει θραύση

Με το single "Driver's License" έκανε το ντεμπούτο της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, ενώ σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα. Πρόσφατα έγινε viral, αφού επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και συνομίλησε με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α, Joe Biden.

Ο Λευκός Οίκος τη θεώρησε ως λαμπρό παράδειγμα influencer (διαθέτει εκατομμύρια ακολούθους στα social media) για να βοηθήσει να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στους νέους.

https://www.instagram.com/p/CRU9pq4rEKj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και συγγενείς, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν», δήλωσε η 18χρονη τραγουδίστρια.



Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Bella Hadid; Ώρα να μάθεις

Όλα τα infos για την Olivia Rodrigo

1) Η Olivia έγινε δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή της στο High School Musical: The Musical: The Series του Disney+, ενώ ο πρώτος μεγάλος πρωταγωνιστικός της ρόλος ήταν στη σειρά Bizaardvark της Disney, όπου και υποδυόταν την Paige Olvera για τρεις σεζόν.

2) Η 18χρονη pop star εξήγησε πως η έμπνευση πίσω από το επιτυχημένο μουσικό της ντεμπούτο κρύβεται σε μια ερωτική απογοήτευση. «Ήταν μία ερωτική απογοήτευση τόσο μπερδεμένη για εμένα και με τόσες διαφορετικές εκφάνσεις. Βάζοντας όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα σε ένα τραγούδι, όλα έμοιαζαν απλούστερα και πιο καθαρά στο μυαλό μου - στο τέλος της ημέρας, νομίζω πως αυτός είναι ο σκοπός του να δημιουργείς ένα τραγούδι», δήλωσε η Olivia.

3) Έχει γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2003.

4) Διαθέτει 16 εκατομμύρια followers στο Instagram.

5) Έχει ύψος 1,65 μ.

https://www.instagram.com/p/CSa2BYxrPdd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κορίτσια στον ήλιο! Dua Lipa και Bella Hadid έβαλαν τα μαγιό τους κι έκαναν... χαμό στο Instagram

Πηγή φωτογραφιών: @oliviarodrigo

Δυνάμωσε τώρα τα ηχεία και άκου προσεκτικά το νέο της τραγούδι.



Friendship goals! Η Olivia Rodrigo αγκάλιασε την Billie Eilish και ο λόγος θα σε συγκινήσει

Πριν φύγεις όμως, κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές ακόμη εντυπωσιακές φωτογραφίες της Olivia Rodrigo.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved