WOW! Η Stefania θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή

Το 18χρονο κορίτσι, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision, ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά!

Τη Stefania τη γνώρισες καλά πέρσι όταν και ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού τα έφερε έτσι που ο διαγωνισμός, όπως τον ξέραμε, δεν πραγματοποιήθηκε.

Τελικά η 18χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια μάς εκπροσώπησε έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2021 στον διαγωνισμό τραγουδιού με το τραγούδι «Last Dance».

Eurovision 2021: Είναι η εμφάνιση της Stefania από τις καλύτερες που έχεις δει ποτέ;

Η φήμη της από τότε εκτοξεύθηκε με τη Στεφανία Λυμπερακάκη (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) να αναλαμβάνει τώρα ρόλο… παρουσιάστριας στην ολλανδική τηλεόραση.

Παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής η Stefania

Τι άλλο θα μπορούσε να παρουσιάσει η Stefania εκτός από μια μουσική εκπομπή; Ναι, η 18χρονη τραγουδίστρια θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή «Zapp Kids Top 20».

Πρόκειται για τη μακροβιότερη εκπομπή του κρατικού καναλιού της Ολλανδίας “AVROTROS”, η οποία βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για 18 συνεχόμενα χρόνια, ενώ έχει μεταδοθεί κατά καιρούς στο Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Φινλανδία.

https://www.instagram.com/p/CSpKq5oKzFg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εκπομπή αποκαλύπτει τα αγαπημένα τραγούδια των τηλεθεατών, τα οποία και ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής. Στα πλαίσια της εκπομπής, η Stefania θα επισκέπτεται κάθε εβδομάδα σχολεία της Ολλανδίας, θα συνομιλεί με τους μαθητές, ενώ θα φιλοξενεί στο υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Έλα, πες... Δεν θα ήταν τέλειο αυτό να συνέβαινε και στην Ελλάδα;

Η ίδια μετά την ανακοίνωση δήλωσε: «Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω ένα πάρτι με τους καλεσμένους και τα παιδιά στα σχολεία και το στούντιο, αλλά και να ταξιδέψω σε όλη την Ολλανδία με το αυτοκίνητο της εκπομπής “KaraokeKidsTop20».

Εμείς είμαστε σίγουρες ότι… θα σκίσει και θα εντυπωσιάσει η Stefania, όπως ακριβώς έκανε και με το act της στη φετινή Eurovision.

Στη 10η θέση η Stefania στη φετινή Eurovision

Τo «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision η Stefania, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και κατείχε μέχρι και την τελευταία στιγμή υψηλή θέση στην τελική κατάταξη και στα στοιχήματα των fans.

Οι θαυμαστές της Stefania, τη βραδιά της Eurovision, αποθέωσαν το τραγούδι και τη φωνή της στα social media ζητώντας από τις επιτροπές των χωρών τους να στείλουν το 12άρι τους στην Ελλάδα... που βγήκε 10η στη σκηνή.



Η Stefania, όμως, έκανε και κάτι ακόμα που συγκίνησε όλο τον ελληνισμό. Η 18χρονη ήταν η μόνη που μπήκε στην παρέλαση των συμμετεχόντων κρατώντας τη σημαία της χώρας της, μια κίνηση που ξεσήκωσε τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Stefania, you rock!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved