«Emily in Paris»: Mάθε τα πάντα για τον hot πρωταγωνιστή, Lucas Bravo (photos)

Ο Γάλλος ηθοποιός έχει κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων κοριτσιών που παρακολουθούν τη σειρά.

Μια από τις πιο ευχάριστες ανακαλύψεις μου την περίοδο της καραντίνας ήταν η νέα δημοφιλής σειρά του Netflix, «Emily in Paris». Η Lily Collins (υποδύεται την Emily), με έκανε να γελάσω και να ταυτιστώ μαζί της σε αρκετές καταστάσεις της επαγγελματικής μου ζωής. Αυτός, ωστόσο, που έκλεψε δικαιωματικά την καρδιά του γυναικείου κοινού είναι ο γείτονας της Emily στη σειρά Γκάμπριελ, τον οποίο υποδύεται ο γοητευτικός Lucas Bravo.

Όλα όσα δεν ήξερες για τον Lucas Bravo

Είναι 33 ετών και γεννήθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας. Έχει ύψος 1.85.Ο Lucas είναι γιος γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Γαλλίας. Δεν υποδύεται μόνο στη σειρά τον chef, καθώς στο παρελθόν έχει δουλέψει ως sous chef σε ένα Ιαπωνικό-Γαλλικό, fusion εστιατόριο στο Παρίσι.

Έχει εργαστεί ως μοντέλο (είναι ακόμα σε πρακτορείο) και έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή του όταν ήταν ακόμα στο δημοτικό, γύρω στα 11, όταν η μητέρα του τον έγραψε σε ένα εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού.



Ο έρωτας δεν κρύβεται! Η Bella Hadid σε #tbt στιγμιότυπα με το αγόρι της (photos)

Ο 33χρονος ηθοποιός χει δηλώσει ότι χώρισε πρόσφατα και αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερος, αλλά και ότι δεν θα έβγαινε ποτέ ραντεβού με συνάδελφό του, γιατί θέλει η προσωπική ζωή του να μην έχει καμία σχέση με την επαγγελματική. Λίγες μέρες πριν την προβολή του Emily in Paris στο Netflix είχε μόλις 11 χιλιάδες followers στο Instagram. Σήμερα έχει πάνω από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CSu1LaLLum1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει δηλώσει φανατικός θαυμαστής του «Sex & The City». «Οι φίλοι μου όταν ήμασταν μικρότεροι με κορόιδευαν που το έβλεπα, αλλά εγώ το έβρισκα ως έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο για να καταλάβω πώς σκέφτονται οι γυναίκες», έχει δηλώσει ο ίδιος ο Lucas Bravo σε παλαιότερη συνέντευξή του.

https://www.instagram.com/p/CRocPwhow5Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Κι όμως, είναι η Dua Lipa!

Πηγή φωτογραφιών: @bravonlucas

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved