Miguel Herrán: Μάθε τα πάντα για τον hot πρωταγωνιστή του Elite και του La Casa De Papel (photos)

Ο 25χρονος ηθοποιός είναι από τα πιο hot όνοματα και θα μας απασχολήσει έντονα.

Ο 25χρονος πρωταγωνιστής της σειράς που έκανε πάταγο στο Netflix, La Casa de Papel, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1996, στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Ο Miguel Herrán δεν ήταν πολύ καλός μαθητής και ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων. Έχει ύψος 1,67 και έγινε γνωστός παγκοσμίως το 2017 υποδυόμενος τον Ρίο του La Casa de Papel.

Ο έρωτάς του με την Τόκιο στη σειρά (Ursula Corbero) τους έκανε ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του κοινού και απογείωσε τη φήμη τους.

Úrsula Corberó: Μάθε τα πάντα για την Τόκιο του «La Casa De Papel»

Όλα όσα θες να μάθεις για τον Miguel

https://www.instagram.com/p/B-RZaMVIU1f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B-AjqwDo3ui/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, o Miguel είναι αρκετά γυμνασμένος και θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως μοντέλο.

Το 2016 κέρδισε το βραβείο Goya στην κατηγορία καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός στην ταινία τού Ντανιέλ Γκουζμάν «Nothing in return». Ο Γκουζμάν ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε το ταλέντο του και τον παρότρυνε να ασχοληθεί ενεργά με την υποκριτική.

Από επιτυχία σε επιτυχία

Το 2018 ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο καστ της σειράς «Elite», η οποία είναι σήμερα από τις πιο δημοφιλείς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Miguel υποδύεται τον Κρίστιαν έναν από τους μαθητές του κολλεγίου. Την ίδια ώρα έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες, με την πιο πρόσφατη να είναι το Sky High.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Miguel έχει το πιο ζεστό χαμόγελο, γραμωμένους κοιλιακούς και είναι τόσο ακομπλεξάριστος που δύσκολα τον πετυχαίνεις στο Instagram του να ποζάρει χωρίς να κάνει κάποια γκριμάτσα.

https://www.instagram.com/p/BsDp8o3likK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μα τι έρωτας! Το φιλί και η αδημοσίευτη photo της Ariana Grande από τον γάμο της με τον Dalton Gomez

Συμφωνείς ότι αυτό το αγόρι είναι... super hot;

Πηγή φωτογραφιών: @miguel.g.herran

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved