Bella Hadid: Η αποκάλυψη για την πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή της (photos)

Κορίτσια, δεν έχουμε μόνο εμείς regrets!

Σίγουρα δεν είμαι η μόνη που έχω δει μια παλιά μου φωτογραφία και έχω μετανιώσει για ένα outfit, ή για ένα item που αγόρασα. Στον κόσμο των celebrities, οι οποίοι είναι συνεχώς περικυκλωμένοι από τα media και από τους θαυμαστές τους, αυτό το συναίσθημα της μετάνοιας είναι προφανώς πολύ πιο έντονο – άλλωστε, το διαδίκτυο δεν ξεχνά ποτέ.

10 σέξι φωτογραφίες της Bella Hadid που ξεπέρασαν τα 1 εκ. likes

via GIPHY

Η αποκάλυψη της Bella Hadid

Αν νομίζεις πως ένα fashion icon όπως η Bella Hadid δεν θα είχε ποτέ μετανιώσει για κάποιο look, τότε κάνεις λάθος. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τα outfits που φόρεσε στο παρελθόν και μετανιώνει ιδιαίτερα για ένα συγκεκριμένο.



Η Bella αποκάλυψε ότι ντρέπεται ακόμη για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών το 2016, στο οποίο φόρεσε ένα πολύ αποκαλυπτικό Alexandre Vauthier κόκκινο φόρεμα, προκαλώντας πανικό. Το φόρεμα αυτό είχε τεράστιο σκίσιμο στον μηρό και κρουαζέ λαιμόκοψη.

Τι είπε

«OK, αυτή είναι… προφανώς μια πολύ iconic στιγμή. Ήμουν πολύ νευρική με αυτό το φόρεμα. Έδειχνα σέξι, όμως ένιωθα νευρική για τις κάμερες, νευρική για το τόσο makeup, νευρική για το σκίσιμο. Ακόμα ντρέπομαι για αυτήν τη στιγμή», παραδέχτηκε το μοντέλο. «Παρότι το φόρεμα είναι θαυμάσιο, δεν το ένιωθα πολύ του στυλ μου», πρόσθεσε.



Το μοντέλο εξήγησε περαιτέρω ότι αυτή η δημιουργία σηματοδότησε την «πρεμιέρα» του alter ego της στο κόκκινο χαλί, το οποίο είναι απολύτως κατανοητό, αφού ήταν μόλις 19 χρόνων τότε. «Αυτό είναι το άλτερ έγκο μου, είναι η Belinda. Εγώ είμαι εντελώς αντίθετη από αυτήν», είπε.

Δες περισσότερα από τα πιο εντυπωσιακά, αλλά τολμηρά looks της Bella στην gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP news

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved