Ο έρωτας δεν κρύβεται! Η Bella Hadid σε #tbt στιγμιότυπα με το αγόρι της (photos)

Το μοντέλο δείχνει πιο ερωτευμένη από κάθε άλλη φορά.

Πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ είναι όπως φαίνεται η Bella Hadid με τον νέο αγαπημένο της. Το 24χρονο top model κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram μερικές #throwback φωτογραφίες από τις διακοπές με το αγόρι της.

Τρελαίνεσαι κι εσύ με την ανιψιά σου; Η Bella Hadid «λιώνει» για την Khai

To love story με τον Marc

https://www.instagram.com/p/CRE4vTnlKpf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν λίγους μήνες «πέσαμε από τα σύννεφα» όταν η Βella Hadid επισημοποίησε μέσα από το Instagram account της τη σχέση της με τον Marc Kalman. Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το τελευταίο ταξίδι της στη Γαλλία για την Εβδομάδα Μόδας και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών κι έτσι ξαφνικά είδαμε και επίσημα την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CRPWyCSDVA7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νεαρό μοντέλο δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το όνομα του αγαπημένου της γι'αυτό άλλωστε δεν τον είχε κάνει tag στη φωτογραφία. Ο σύντροφός της, Marc Kalman έχει ιδιωτικό προφίλ στο Instagram με μόλις 3000 ακόλουθους. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες των παπαράτσι που τους δείχνουν σε τρυφερά, ανέμελα στιγμιότυπα.

Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες

bellahadid1

@bellahadid

Η Bella δίνει τρυφερό φιλί στον αγαπημένο της, Marc Kalman.

https://www.instagram.com/p/CScr7gDAPU2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Διακοπές στον παράδεισο» έγραψε η όμορφη Bella κάτω από το post με τις νέες ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τις διακοπές της τον περασμένο Φεβρουάριο. Το μοντέλο και ο σύντροφός της επισκέφθηκαν έναν εξωτικό προορισμό για να χαλαρώσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Bella Hadid και ο σύντροφός της σε τρυφερά τετ α τετ στις Κάννες



Πηγή κεντρικής: @bellahadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved