Couple goals! Chase Stokes - Madelyn Cline: Είναι το τέλειο ζευγάρι εντός και εκτός οθόνης

Είναι τόσο ερωτευμένοι!

Αν βλέπεις την σειρά με τίτλο Outer Banks του Netflix, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 15 Απριλίου του 2020, και πιστεύεις ότι ο John B και η Sarah είναι #couplegoals, προφανώς δεν έχεις δει τη Madelyn Cline και τον Chase Stokes. Οι πρωταγωνιστές του Outer Banks είναι ζευγάρι και στη ζωή, με τη σχέση τους να είναι εξίσου αξιοζήλευτη όσο και στην οθόνη.

Justin - Hailey Bieber: 20 photos που δείχνουν την πραγματική τους σχέση

Πλοκή

Για όσες δεν έχουν δει τη σειρά, η πλοκή εστιάζει στον John B και στους τρεις κολλητούς του, οι οποίοι ξαφνικά βρίσκονται ένα καλοκαίρι σε ένα σύγχρονο κυνήγι χαμένου θησαυρού αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Την ίδια ώρα εκείνος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα στα τέλη του Ιουλίου.



Το χρονικό της σχέσης τους

21 Ιουλίου, 2021:

Ο Chase και η Madelyn αποκάλυψαν τις πρώτες εντυπώσεις που είχε ο ένας για τον άλλον. Η Madelyn είπε ότι όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Chase, «είχε πολύ κακή διάθεση». Ο Chase από την άλλη είπε ότι η Madelyn ήταν «συγχυσμένη» μαζί του.



17 Μαΐου, 2021:

Η Madelyn και ο Chase παρακολούθησαν τα MTV Movie & TV Awards με το υπόλοιπο καστ των Outer Banks. Το ζευγάρι κέρδισε το βραβείο της βραδιάς για το καλύτερο φιλί και γιόρτασε την περίσταση με ένα τρυφερό φιλί πάνω στην σκηνή.

4 Απριλίου, 2021:

Η Madelyn γιόρτασε την πρώτη της επέτειο με τον Chase με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. «Ευχαριστώ που με βοήθησες να μη χάσω τα υπάρχοντά μου για έναν ολόκληρο χρόνο (: adore u», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CNRByYSrAmp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Chase από την άλλη έγραψε «365 μέρες με σένα», «Και θα το έκανα ξανά», σχολίασε η Madelyn.

https://www.instagram.com/p/CNQQlJUpf6l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3 Φεβρουαρίου, 2021:

Ο Chase αποκάλυψε στο Us Weekly ότι η σχέση του με τη Madelyn ξεκίνησε αμέσως μετά τα γυρίσματα και ήρθαν ακόμη πιο κοντά στην καραντίνα.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Πηγή κεντρικής: @madelyncline

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved