Friendship goals! Η Olivia Rodrigo αγκάλιασε την Billie Eilish και ο λόγος θα σε συγκινήσει

Πότε θα έχουμε collab;

Η Billie Eilish γιόρτασε την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, Happier Than Ever, και κάλεσε πολλούς φίλους της - συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής Olivia Rodrigo!

Kορίτσια τρέξτε! Η Billie Eilish κυκλοφορεί σε 2 ημέρες το νέο της άλμπουμ

Το πάρτι στο Los Angeles

Την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, η Billie σε συνεργασία με το Spotify οργάνωσε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο Happier Than Ever: The Destination. Πολλοί celebrities παρευρέθηκαν στο event, ανάμεσά τους και κολλητοί φίλοι της Billie.

https://www.instagram.com/p/CSDwbabLBO7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Εδώ βρίσκεται η πραγματική αγάπη». Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες θα βρεις την Billie και την Olivia να αγκαλιάζονται με τη δεύτερη να δείχνει έτσι τη στήριξή της στη φίλη της. Η Olivia απάντησε στην ανάρτηση της Billie, σχολιάζοντας: «Είσαι ένας άγγελος».

Το νέο video clip

P.S. Eίδες το νέο της βίντεοκλιπ;



Η Billie έχει πει πως το άλμπουμ της είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν. Σε συνέντευξή της στο VEVO στις αρχές του καλοκαιριού εξήγησε: «Πριν, ένιωθα πάντα υπό πίεση και είχα άγχος και ένιωθα ότι δεν έκανα αρκετά, ή ότι δεν έκανα καλή δουλειά. Ένιωθα ότι δεν ήμουν πολύ ταλαντούχα και η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ πιο σίγουρη για τη δουλειά μου τώρα. Και νιώθω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε αυτό».

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved