Τρελαίνεσαι κι εσύ με την ανιψιά σου; Η Bella Hadid «λιώνει» για την Khai

Η θεία Bella έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της αδελφής της, Gigi Hadid.

Ξετρελαμένη θεία είναι η Bella Hadid από τη μέρα που η αδελφή της, Gigi, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το supermodel περνά πολλές ώρες με την ανιψιά της, τη μικρή Khai, και η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα post που έκανε η Gigi Hadid.

Η Bella Hadid ποζάρει με super sexy με μπικίνι στα γυρίσματα φωτογράφισης

Η λατρεία της Bella Hadid για την ανιψιά της

Η Gigi Hadid μέχρι τώρα δεν έχει δείξει το πρόσωπο της κορούλας της στα social media. Ωστόσο, πού και πού μοιράζεται φωτογραφίες με τις followers της στις οποίες δείχνει τα ποδαράκια ή τα χεράκια της μικρούλας.

Αυτήν τη φορά, η Gigi Hadid αποφάσισε να δείξει τη λατρεία που έχει η Bella Hadid στη μικρή Khai. Η Gigi δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα στις οποίες θα δεις και την Bella Hadid να κρατά την Khai σε μια πολύ παιχνιδιάρικη στιγμή τους.



Η θεία Bella σηκώνει ψηλά τη μικρή Khai δείχνοντάς της τη θέα της Νέας Υόρκης. Θα δεις τη φωτογραφία στην gallery!

Η γέννηση της μικρής Khai

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Gigi Hadid έγινε μαμά για πρώτη φορά. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Khai, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Zayn Malik.

https://www.instagram.com/p/CFgP88Ml0NF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και πανέμορφο. Tο να προσπαθήσω με λόγια να εκφράσω όσα νιώθω αυτήν τη στιγμή είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω γι΄ αυτό το πλάσμα είναι πάνω από όσα καταλαβαίνω, είμαι ευγνώμων που τη γνωρίζω και περήφανος που μπορώ να πω πως είναι δική μου και την ευχαριστώ για τη ζωή που θα περάσουμε μαζί», έγραψε ο χαζομπαμπάς Zayn Malik.

https://www.instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της και έγραψε: «Το κοριτσάκι μας ήρθε στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας, είμαι ερωτευμένη».

Cover photo: @gigihadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved