Έχεις δει πόσο fit είναι η Λάουρα Νάργες; Η γυμναστική που άλλαξε το σώμα της (video)

Πώς διατηρείται σε φόρμα το αγαπημένο σου κορίτσι;

Για τη Λάουρα Νάργες δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πει κανείς. Είναι ένα νέο κορίτσι, γεμάτο ζωή, και όπως βλέπουμε μέσα από το Instagram account της, διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Πριν από μερικούς μήνες είδαμε την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, με την ίδια τη Λάουρα να ανεβάζει μια φωτογραφία της και να εξηγεί με ποιον τρόπο επανήλθε το σώμα της μετά το Survivor. Φυσικά τη δική της συμβολή πέρα από τη διατροφή είχε και η γυμναστική.

Λάουρα Νάργες: 5 φορές που έβαλε μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Λάουρα Νάργες έχει ένα πολύ δυνατό Instagram account με κάθε της φωτογραφία να συγκεντρώνει πολλά likes και όχι άδικα. Η 30χρονη παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει πάρα πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και η διαφορά είναι αισθητή.

Η Λάουρα έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, να νιώθει όμορφα και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. Φυσικά, όλα έχουν να κάνουν με το πώς νιώθεις εσύ με το σώμα και τον εαυτό σου, και όχι η άποψη των άλλων (να το θυμάσαι αυτό). Η Λάουρα, πάντως, με τη νέα εικόνα της νιώθει φανταστικά και το λέει αρκετά συχνά στις συνεντεύξεις της.

Οι hot φωτογραφίες με μαγιό

Τους μήνες αυτούς την έχουμε δει να ανεβάζει και αρκετές φωτογραφίες φορώντας το μαγιό της. Και δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί αν την ακολουθείς στα social media ή αν μας διαβάζεις, σίγουρα θα την έχεις δει και εσύ αρκετές φορές.

Είναι super hot και sexy και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις εύκολα, πόσο μάλλον όταν έχεις τα στοιχεία (στην προκειμένη τις φωτογραφίες) μπροστά σου.

https://www.instagram.com/p/CPn26f0jh_q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γυμναστική που κάνει και διατηρείται σε φόρμα

Πέρα από τη διατροφή που ακολουθεί η Λάουρα, φυσικά δεν εγκαταλείπει και τη γυμναστική της.






Και μέσα από το Instagram τη βλέπουμε να κάνει συχνά ασκήσεις σε όλο το σώμα. Μία από αυτές που είδαμε πρόσφατα, η οποία γυμνάζει πολλές μυϊκές ομάδες, είναι αυτή που θα δεις στο video πατώντας παρακάτω το play.



Cover photo: @lauranarjes

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved