Έχεις δει τελευταία τον Chris Hemsworth; Είναι πιο fit από ποτέ

Το σώμα του απλά θα σε συγκλονίσει.

Κάθε φορά που βλέπουμε μια νέα φωτό του Chris Hemsworth στο Instagram αναρωτιόμαστε μήπως είναι πράγματι ο Thor. Ο 37χρονος ηθοποιός είναι τρομερά γυμνασμένος σε σημείο που σε κάνει να πιστεύεις πως είναι πράγματι super ήρωας.

Μια νέα photo στο Instagram account του, μας απέδειξε πως είναι πιο fit από ποτέ, και πιο ωραίος ταυτόχρονα.

Fitness goals: Το σώμα του Chris Hemsworth θα το ζήλευε ακόμη και ο πραγματικός Thor

Η photo για τα γενέθλια της συζύγου του

Τα 45α γενέθλιά της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η σύζυγος του Chris Hemsworth, Elsa Pataky, και εκείνος της ευχήθηκε με μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram account του. «Χρόνια πολλά υπέροχη», αναφέρει το caption και το post ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια likes.

Και στις τρεις φωτογραφίες απαθανατίζεται η αγαπημένη του σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, ενώ σε δύο από αυτές βλέπουμε και τον ίδιο τον Chris. Παρ’ όλα αυτά μία είναι η φωτό που έγινε viral σε χρόνο dt.

https://www.instagram.com/p/CNlyKACJ6tp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το γυμνασμένο σώμα του Chris πρέπει να το δεις asap

Σε μια από τις φωτογραφίες λοιπόν που ανέβασε ο Chris Hemsworth απαθανατίζεται ο ίδιος να αγκαλιάζει τη γυναίκα του, Elsa Pataky. Και αλήθεια είναι πως μόλις τη δεις θα εντυπωσιαστείς. Τα χέρια του είναι τόσο γυμνασμένα, που σε κάνουν να φαντάζεσαι πως είναι ψεύτικα ή πως ο Chris είναι πράγματι ο Ασγκαρντιανός Thor, γιος του βασιλιά Odin.

Το διάσημο ζευγάρι είναι από τα πιο γυμνασμένα του Hollywood και αρκεί μια βόλτα στα Instagram accounts τους για να το επιβεβαιώσεις.



Προς το παρόν μπορείς να δεις τη νέα φωτό του Chris στη gallery παρακάτω. Σίγουρα θα εκπλαγείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved