Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες με μπικίνι συγκέντρωσαν πάνω από 7 εκ. likes

Και δεν είχαν συμπληρωθεί καν 12 ώρες.

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή, που δεν μπορείς και να την αμφισβητήσεις εύκολα. Η Kylie Jenner είναι ένα πολύ όμορφο και hot κορίτσι και αυτό το ξέρουν όλοι. Το γεγονός μάλιστα πως είναι και μαμά στην τρίχρονη Stormi σε κάνει να αναρωτιέσαι και για τις αναλογίες της. Από την άλλη το νεαρό της ηλικίας της, τη βοήθησε ιδιαίτερα να χάσει τα όποια κιλά της εγκυμοσύνης πήρε.

Όπως και να ‘χει η Kylie είναι ένα πολύ sexy κορίτσι και αρκεί μια βόλτα στο Instagram account της για να το επιβεβαίώσεις.

https://www.instagram.com/p/CPZRaDPHmK0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες με μπικίνι που «έριξαν» το Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kylie Jenner έχει ανεβάσει φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram account της και έχουμε θαυμάσει τις κατά γενική ομολογία εκπληκτικές αναλογίες της. Κάθε της φωτό με μπικίνι στα social γίνεται viral και όχι άδικα αν μας ρωτάς.

Αυτές που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα είναι πράγματι too hot to handle και δεν απορούμε που ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 12 ώρες από την ανάρτησή τους. Με ένα χρυσό μπικίνι και πιο sexy από ποτέ πόζαρε η Kylie και τα σχόλια πήραν φωτιά, με την κολλητή της Stassie που κάνει διακοπές στην Ελλάδα, να της γράφει πόσο hot είναι.

H γυμναστική που κάνει η Kylie Jenner

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η Kylie αποφάσισε να μας δείξει με ένα σύντομο βίντεο πως περνάει τα απογεύματά της. Μέσα στο βίντεο αυτό την είδαμε να κάνει και γυμναστική, και μάλλον κάπως έτσι διατηρεί τις αναλογίες της και τη super επίπεδη κοιλιά της που μας συγκλόνισε.

Σε αυτές τις νέες φωτό πάντως θα λέγαμε πως ανέβασε αρκετά level το sexiness και πρέπει να τη δεις για να καταλάβεις τι εννοούμε.



Κάνε ένα κλικ στη gallery παρακάτω και θα δεις ακριβώς τι ανέβασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved