H Halsey μίλησε για τον πατέρα του παιδιού της, Alev Aydin, για πρώτη φορά

Η Halsey συγκλόνισε τον κόσμο, ανακοινώνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Όταν η Halsey ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο, ακολούθησε μια σειρά από ερωτήσεις από τους θαυμαστές της σχετικά με τον φίλο της Alev Aydin. Τώρα, η μουσικός μιλάει για τον σύντροφό της για πρώτη φορά.

Σε μια νέα συνέντευξη για το περιοδικό Allure, η Halsey μίλησε για την σχέση της με τον σεναριογράφο, παραδέχοντας ότι «κανείς δεν ήξερε ότι έβγαινε με κάποιον». «Ο Alev και εγώ είμασταν πολύ καλοί φίλοι εδώ και τέσσερα χρόνια. Η σχέση μας έγινε ρομαντική και ήταν αρκετά προφανές ότι αυτός και εγώ ήμασταν σε φάση ‘Ω, θεέ μου! Είσαι το άτομο με το οποίο υποτίθεται ότι θα ξεκινήσω μια οικογένεια’», αποκάλυψε η Halsey. Ωστόσο, δεδομένου ότι το ζευγάρι ήταν φίλοι, η Halsey σημείωσε επίσης ότι «πολλοί άνθρωποι είχαν απόψεις» και ότι «έκριναν» την σχέση τους από την αρχή.

Η αγαπημένη σου pop star είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί (photos)

«Ο λόγος που χρειάστηκε τόσο πολύς καιρός για να αρχίσουμε να βγαίνουμε ήταν επειδή μου άρεσε τόσο πολύ» δήλωσε η Halsey στο περιοδικό. «Έγραφε μια ταινία για τη ζωή μου, ένα βιογραφικό, οπότε περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Ένα βράδυ πήγαμε κάπου δημόσια. Καθώς φεύγαμε, μου «επιτέθηκαν» οι παπαράτσι και θαυμαστές και άνθρωποι που ήθελαν να υπογράψω βινύλια και οτιδήποτε άλλο. Όλα ήταν πολύ δραματικά, σαν σκηνή ταινίας. Κοίταξα από πίσω μου και τον έβλεπα να απομακρύνεται και ήμουν σε φάση ‘Ω, Θεέ μου, δεν του είπα ούτε αντίο!’. Θυμάμαι να κάθομαι στο αυτοκίνητο και να λέω, ‘Δεν μπορώ να τον ξαναδώ. Μου αρέσει πάρα πολύ για να καταστρέψω τη ζωή του με αυτή την τρέλα».



Προς μεγάλη έκπληξη της Halsey, ο Alev δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτήν την ζωή. Το ζευγάρι περιμένει την άφιξη του πρώτου τους παιδιού και, κρίνοντας από τα λόγια της Halsey, είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved