Hailey Bieber: Σπάει τη σιωπή της μετά το επίμαχο βίντεο με τον Justin να της «φωνάζει»

Τι συνέβη τελικά ανάμεσα στο ζευγάρι;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Justin Bieber και τη Hailey Baldwin να έχουν τσακωθεί σε μία πρόσφατη επίσκεψή τους στο Las Vegas το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Λίγο μετά την εμφάνιση του Justin με τον Diplo στο club του Wynn resort στο Vegas το Σάββατο (9 Αυγούστου 2020) ένας fan απαθανάτισε σε βίντεο μια έντονη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον Justin να φαίνεται πως φωνάζει στη Hailey. Μερικοί θαυμαστές παρερμήνευσαν την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ τους ως έντονη διαμάχη, αλλά άλλοι απέρριψαν αυτούς τους ισχυρισμούς, εξηγώντας ότι ήταν καθαρή «αδρεναλίνη» μετά την παράσταση.

Hailey-Justin Bieber: Οι photos από τη Μύκονο σε στέλνουν κατευθείαν διακοπές

Η αποστομωτική απάντηση της Hailey Baldwin

Η Hailey, σύζυγος του Justin Bieber δεν άφησε αναπάντητες τις φήμες για τσακωμό και σύννεφα στη σχέση τους, και έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση στους κακοπροαίρετους fans.

Ανεβάζοντας ένα θολό story στο οποίο φιλάει τρυφερά τον αγαπημένο της γράφει: «Υπενθυμίζοντας πόσο εκπληκτικό ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είχα την καλύτερη στιγμή περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη. Οποιαδήποτε άλλη αφήγηση αιωρείται γύρω μας είναι απλά ψεύτικη. Μην τροφοδοτείτε τις αρνητικές δημοσιεύσεις».

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Όπως θα δεις και μόνη σου στο βίντεο παρακάτω, ο Justin Bieber περπατά δίπλα δίπλα με την Hailey και παρά το γεγονός πως ακούγονται έντονες φωνές των fans δεν ακούμε στην πραγματικότητα τον Justin να τη φωνάζει και ας κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση σαν να τσακώνονται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Hailey πάντως και με το post που έκανε, μεταξύ τους όλα δείχνουν να είναι καλά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved