Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Bella Hadid; Ώρα να μάθεις

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες.

H Bella Hadid είναι η μικρή αδερφή της Gigi Hadid κι ένα μοντέλο το οποίο έχει αποκτήσει πια τη δική του φήμη στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Είναι από τα πλέον γνωστά ονόματα και η αμοιβή της μετριέται πλέον σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει έντονα τα Μέσα με τη σχέση της με τον Marc Kalman!

20 φορές που η Bella Hadid τρέλανε τους followers της με το σώμα της (photos)

bellahadid 210941237 872511660012732 618684175225982465 n

Υπάρχει όμως και κάτι που δεν γνωρίζεις για την Bella Hadid και αυτό έχει σχέση με το όνομά της.

Η λεπτομέρεια για το όνομα της Bella που δεν γνώριζες

Υπάρχουν φορές που όταν μαθαίνουμε να αποκαλούμε κάποιον με ένα συγκεκριμένο όνομα, δύσκολα μπορούμε να δεχτούμε την αλλαγή σε αυτό και να μάθουμε ποιο είναι το πραγματικό όνομά του, όπως π.χ. με τη Lady Gaga.

Δεν ένιωσες κάπως περίεργα όταν έμαθες πως το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta; Ε, κάτι τέτοιο συνέβη και σε εμάς με την Bella Hadid και το όνομά της. Το Bella προφανώς δεν είναι το ολόκληρο και πραγματικό της όνομα, αλλά παρατσούκλι αυτού.

https://www.instagram.com/p/CQjfv5pNuQP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιο είναι το πραγματικό της όνομα;

Τι και αν ακολουθούμε την Bella Hadid εδώ και αρκετά χρόνια στο Instagram, πριν αρκετές μέρες ανακαλύψαμε αυτήν την πληροφορία σχετικά με το όνομά της.

Εκεί, λοιπόν, που χαζεύαμε τις φωτογραφίες της από την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών, παρατηρήσαμε πως κάτω από το όνομά της είχε γραμμένο το πλήρες όνομά της και παραξενευτήκαμε γιατί το βλέπαμε πρώτη φορά.



Φεστιβάλ Καννών: Η Bella Hadid πιο κομψή από ποτέ με φόρεμα Schiaparelli

«Isabella Khair Hadid», έγραφε και δεν θα στο κρύψουμε αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε αν το μεσαίο της όνομα που είναι αραβικό έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνεία, όμως είδαμε πως μεταφράζεται ως «καλός» στα αραβικά.

Απίστευτο έτσι;

Photos: @bellahadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved