Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός παραλίγο να παίξει τη Black Widow αντί της Scarlett Johansson

Μπορείς να τη φανταστείς στον ρόλο της Natasha Romanoff;

Είσαι φαν της Marvel το ξέρω, και μπράβο σου. Μιλάμε άλλωστε για τις πιο ωραίες superhero movies των τελευταίων ετών. Και μιας και η τέταρτη φάση της Marvel Cinematic Universe ξεκίνησε μόλις με την προβολή της Black Widow, έχω μια πολύ σημαντική ερώτηση να σου κάνω.

Γνώριζες πως η Scarlett Johansson δεν ήταν η πρώτη επιλογή για να παίξει τη Black Widow στις ταινίες της Marvel; Μια άλλη ηθοποιός επιλέχθηκε αρχικά και μίλησε πρόσφατα αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο απέρριψε τον ρόλο.

Η Natasha Romanoff δεν θα ήταν η Scarlett Johansson

Η Emily Blunt ήταν η ηθοποιός που παραλίγο να παίξει τη Black Widow και η ίδια εξήγησε γιατί έπρεπε να απορρίψει τον ρόλο.

https://www.instagram.com/p/BrSOSKhAjOF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν πρωταγωνιστήσει στο The Devil Wears Prada, η Emily υπέγραψε συμβόλαιο με το 20th Century Fox που θα την είχε ως πρωταγωνίστρια στο Prada, καθώς επίσης και σε μια άλλη ταινία της Fox που θα επέλεγε. Το Devil Wears Prada έφερε την Emily στο προσκήνιο, αλλά η Fox επέλεξε στη συνέχεια να την έχει επίσης στο Gulliver's Travels ως δεύτερη ταινία τους.

Γιατί αρνήθηκε τον ρόλο η Emily;

«Στην πραγματικότητα θέλω να ξεκαθαρίσω την ιστορία», είπε μιλώντας για τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απορρίψει τη Black Widow όταν ρωτήθηκε στο The Howard Stern Show του SiriusXM. «Μου ανέθεσαν να κάνω τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ, και η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να το κάνω».

«Λατρεύω τον Iron Man και όταν μου προσφέρθηκε η Black Widow ήμουν εθισμένη με τον Iron Man», είπε η Emily. «Ήθελα να συνεργαστώ με τον Robert Downey Jr. Θα ήταν καταπληκτικό. Αλλά δεν ξέρω αν οι ταινίες υπερήρωων είναι για μένα. Δεν είναι το δρομάκι μου. Δεν μου αρέσουν. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε η Emily και κάπως έτσι ο ρόλος πήγε στη Scarlett Johansson.



Φαντάζεσαι άραγε πώς θα ήταν οι Avengers με την Emily Blunt στον ρόλο της Natasha Romanoff;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved