Black Widow: Το ήξερες; Το κοριτσάκι που υποδύεται τη Romanoff είναι κόρη της Milla Jovovich

Μοιάζουν τρελά!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση των ταινιών της Marvel και στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε η προβολή της Black Widow, της ταινίας που θα άνοιγε την τέταρτη φάση της MCU.

Περιμέναμε σχεδόν δύο χρόνια για να δούμε την ιστορία της Natasha Romanoff και- επιτέλους- μπορούμε να την απολαύσουμε στους κινηματογράφους. Δεν την έχουμε δει ακόμη, οπότε δεν θα σου κάνουμε κάποιο spoiler, όμως θέλω να σου μιλήσω γι’ αυτό το νεαρό κορίτσι που υποδύεται τη Natasha στην παιδική της ηλικία.

Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός παραλίγο να παίξει τη Black Widow αντί της Scarlett Johansson

https://www.instagram.com/p/CQu46xPAorH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού

Τη νεότερη εκδοχή της Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff υποδύεται ένα ανερχόμενο κορίτσι στην υποκριτική, η Ever Anderson, και αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος ρόλος που έχει παίξει.

Ήξερες όμως πως η Ever έχει στην πραγματικότητα διάσημους γονείς; Τόσο η μαμά, όσο και ο μπαμπάς της είναι στην κινηματογραφική βιομηχανία και έχουν δουλέψει μαζί πολλές φορές. Αυτήν τη στιγμή ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επόμενο ρόλο της στην ταινία Disney’s Peter Pan & Wendy, όπου και θα παίξει τη Wendy.

Ποιοι είναι όμως οι γονείς της Ever;

Δεν θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία, όμως, και θα σου πω ευθύς αμέσως πως το κορίτσι που υποδύεται τη νεαρή Natasha είναι η 13χρονη κόρη της Milla Jovovich και του σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson.

Το κοριτσάκι της photo είναι κόρη διάσημης ηθοποιού: Της μοιάζει απίστευτα!

Η Milla είναι πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στις ταινίες Resident Evil, οι οποίες έχουν γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Paul.



Αν την κοιτάξεις προσεκτικά, πάντως, θα δεις πως υπάρχει τρομερή ομοιότητα ανάμεσα στην Ever και τη μαμά της, Milla.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved