Η Bella Hadid και ο σύντροφός της σε τρυφερά τετ α τετ στις Κάννες

Φόρεσαν το μαγιό τους και ο φακός «πήρε φωτιά».

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που η Bella Hadid επισημοποίησε μέσα από το Instagram account της τη σχέση της με τον Marc Kalman. Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το τελευταίο ταξίδι της στη Γαλλία για την Εβδομάδα Μόδας και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και στο τέλος της gallery είδαμε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Μπορεί η Bella να μην θέλησε να κάνει tag τον αγαπημένο της για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του ωστόσο σύμφωνα με το HollywoodLife πρόκειται για τον Marc Kalman, του οποίου το Instagram είναι ιδιωτικό με μόλις 3000 ακόλουθους. Από τότε φυσικά κυκλοφόρησαν και άλλες φωτογραφίες που τους δείχνουν σε τρυφερά τετ α τετ.

bellahadid 210941237 872511660012732 618684175225982465 n

Ρομαντική απόδραση στις Κάννες για Bella και Marc

Η Bella Hadid και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Marc Kalman περνούν λίγο χρόνο μαζί στο «ρεπό» της Bella στις Κάννες. Το 24χρονο μοντέλο εθεάθη να επιβιβάζεται σε μια βάρκα με τον αγαπημένο της και μερικούς άλλους φίλους τη Δευτέρα (12 Ιουλίου).

https://www.instagram.com/p/CRPXi2gL_wr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αργότερα, άλλαξαν και τα μαγιό τους με τη Bella να φορά μπικίνι, ενώ ο Marc χωρίς μπλούζα μόνο με το μαγιό του.

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σε τρυφερά τετ α τετ

Το Just Jared έλαβε μία σειρά από φωτογραφίες από το διάσημο φημολογούμενο ζευγάρι, το οποίο όπως θα δεις απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη γαλλική ριβιέρα. Η Bella δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για τον Marc, ούτε κι έχει μιλήσει για εκείνον στον Τύπο όλο αυτό το διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CRPWyCSDVA7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, μέσα από τη φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο account της, φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο δεσμός τους με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο. Η ίδια άλλωστε στο caption αναφέρει πως αισθάνεται ότι την αγαπούν.

Bella Hadid: Το νέο της αγόρι είναι κούκλος και τον κρύβει μην... τον ματιάσουμε

https://www.instagram.com/p/CRQqVx6LSnv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχέση τους είναι σίγουρη

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει κάνει κάποια δήλωση για τη σχέση τους, όμως οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν, και τα τρυφερά τετ α τετ, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved