Πώς θα ήταν το Twilight χωρίς τους Robert Pattinson & Kristen Stewart;

Οι ηθοποιοί που ήθελε η συγγραφέας του βιβλίου να παίξουν στην ταινία.

Η πρώτη ταινία Twilight κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πριν από μια δεκαετία και σήμερα είμαι εδώ για να σου πω κάτι που ενδεχομένως θα σε ξαφνιάσει.

Η συγγραφέας, Stephenie Meyer, η οποία έγραψε τη σειρά βιβλίων Twilight, μοιράστηκε ένα post που έγραψε το 2007, και επανακυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο ανέφερε τις αρχικές επιλογές της για τους πρωταγωνιστές και τις πρωταγωνίστριες που θα έπαιζαν στις ταινίες και θα ενσάρκωναν τους ρόλους των ταινιών.

Αν είσαι φαν του Twilight σου έχω νέα που θα σε ενθουσιάσουν

Πώς θα ήταν τα Twilight χωρίς την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson;

Το 2007, πριν από την πρώτη ταινία, η Stephenie έγραψε στο blog της, «Οι απόψεις μου για την ταινία δεν έχουν σημασία για κανέναν. Δεν έχω καμία επιρροή στο τι συμβαίνει καθόλου με την ταινία. Κανείς δεν θα ρωτήσει ποιος νομίζω ότι πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο Λυκόφως».

Βασικά, λοιπόν, οι απόψεις της Stephenie σχετικά με το ποιος θα έπρεπε να περάσει από cast δεν ελήφθησαν υπόψη. Το Twilight έφτασε στα θέατρα στις 21 Νοεμβρίου 2008 και πρωταγωνίστησε η Kristen Stewart ως Bella και ο Robert Pattinson ως Edward.

Οι ηθοποιοί που είχε η Stephenie στο μυαλό της δεν είχαν καμία σχέση με αυτούς που εν τέλει πρωταγωνίστησαν

Η Bella δεν θα ήταν η Kristen Stewart, αλλά η Emily Browning του Lemony Snicket. Αυτή ήταν η πρώτη επιλογή της Stephenie, η οποία όμως δεν λήφθηκε υπόψιν.

O Henry Cavill στον ρόλο του Edward Cullen, που εν τέλει πήγε στον Robert Pattinson και αναρωτιόμαστε γιατί δεν εισακούστηκε αυτή η πρόταση.

O Charlie Hunnam για τον ρόλο του Carlisle Cullen και πραγματικά τον σκεφτόμαστε ήδη εκπληκτικά στον ρόλο του μπαμπά γιατρού vampire.

H Alice Cullen αν δεν ήταν η Ashley Green που ο ρόλος της ταίριαξε γάντι, θα ήταν η Rachel Leigh Cook.



Μπες στη gallery παρακάτω να δεις το υπόλοιπο cast.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved