WOW! Έχεις δει την κόρη του Eminem με μαγιό; Το σώμα της τα σπάει!

Επιτέλους βλέπουμε ένα φυσιολογικό κορμί.

Τα social media όπως ίσως θα έχεις παρατηρήσει συμβάλλουν στο να διαιωνίζεται ένας τύπος γυναίκας, ο οποίος δεν είναι πάντα ούτε αρεστός από όλες τις γυναίκες, αλλά ούτε κι εύκολο να τον αποκτήσουν. Δεν λέω καλό το να είσαι αδύνατη σαν μοντέλο, αν μπορείς και να το υποστηρίξεις (χωρίς να επιβαρύνεις την υγεία σου), αλλά τι πειράζει αν έχεις λίγο πιο ζουμερούς γλουτούς και όχι επίπεδη κοιλιά;

Τίποτα απολύτως! Η Hailie Jade Scott Mathers, η 25χρονη κόρη του Eminem και της Kim Mathers, έχει αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως απόλυτα φυσιολογικό κορμί, και όπως θα δεις έχει και πιο ζουμερούς γλουτούς και η κοιλιά της είναι σε φυσιολογικά πλαίσια γυμνασμένη.

Η κόρη του Eminem μεγάλωσε και το Instagram της είναι φανταστικό

hailiejade 53495570 2248863085133831 3696945895027767515 n

Το σώμα της Hailie είναι ένα πολύ υγιές πρότυπο

Η νεαρή κοπέλα θα έλεγα πως είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, και είναι πολύ όμορφο να μπορείς να ταυτιστείς μαζί της. Είναι γλυκιά και όμορφη, αλλά και χαμηλών τόνων, όπως θα έχεις αντιληφθεί αν την ακολουθείς στο Instagram.

Hailie Jade: Η κόρη του Eminem ποζάρει με 90’s look και εντυπωσιάζει

Σπάνια τη βλέπεις να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στο account της, όταν όμως το κάνει δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Θα τη λατρέψεις στις φωτογραφίες με μαγιό

Επειδή λοιπόν τη βλέπεις σπάνια με το μαγιό της και τώρα έχουμε καλοκαίρι, έψαξα λίγο στο account της και βρήκα 7 φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες πραγματικά εντυπωσιάστηκα και είμαι σίγουρη το ίδιο θα νιώσεις κι εσύ.

Η 25χρονη έχει τις αναλογίες αυτές που θα αποκαλούσε κανείς ιδανικές και φυσιολογικές και -αλήθεια- αξίζει να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω gallery που ακολουθεί.



Άσε που μπορείς να αντιγράψεις και καμία πόζα για τις φετινές summer selfies σου.

Photos: @hailiejade

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved