Hot girl! 7 φορές που η Hailey Bieber έβαλε μαγιό και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Έχει εκπληκτικές αναλογίες και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια, και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να τη χαζεύουμε όταν ποστάρει στο Instagram. Το νεαρό μοντέλο ταξίδεψε μέσα στο καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Justin Bieber, θαύμασε τις ομορφιές της χώρας μας και φωτογραφήθηκε και με το παραπάνω.

Αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκαν οι δυο τους στα social media, πρέπει να λάτρεψαν τη χώρα και τα νησιά μας, και πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά άλλωστε; Μύκονος, Μήλος, Ίος ήταν μερικοί από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν με το Instagram τους να παίρνει φωτιά με τις photos.

Hailey Baldwin: Η φωτογραφία της με μαγιό που ξεπέρασε το 1 εκ. likes σε 14 ώρες

Οι bikini photos της Hailey θα σε κάνουν «να ιδρώσεις»

Αν νιώθεις πως αυτές τις μέρες δεν κάνει αρκετή ζέστη, τότε δεν έχεις δει τις φωτογραφίες με μπικίνι της Hailey Bieber. Η νεαρή καλλονή, τόσο στις διακοπές της στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες φάσεις της ζωής της έχει ανεβάσει κάποιες φωτό με μαγιό οι οποίες δεν περνούν καθόλου απαρατήρητες.

https://www.instagram.com/p/COWIM88p5G4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 24χρονη σύζυγος του Justin Bieber διαθέτει εκπληκτικές αναλογίες (μην ξεχνάς πως είναι μοντέλο) κι αυτό απέδειξε για ακόμη μια φορά με τις φωτογραφίες αυτές.

7 φορές που έβαλε το μαγιό της και ανέβασε τη θερμοκρασία

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει με τις celebs του εξωτερικού, αυτό είναι όταν μας δίνουν μια γεύση από τον τρόπο ζωής τους, μέσα από τα social media accounts. Αυτό κάνει κάθε τόσο και η Hailey στο Instagram της, όμως εμείς έχουμε μάτια μόνο για τις bikini selfies, γιατί είναι καλοκαίρι και γιατί θέλουμε να αντιγράψουμε όσες μπορούμε στις δικές μας διακοπές.

Δεν ήταν μία η φορά που είδαμε τη Hailey με μαγιό μέχρι στιγμής. Δεν ήταν καν δύο, αλλά εφτά. Εφτά φωτογραφίες στις οποίες φορά το μπικίνι της και τα likes πέφτουν βροχή στα posts.



Αν τις έχεις δει ξέρεις για ποιες μιλάμε, αν όχι μια ματιά στη gallery είναι αρκετή για να καταλάβεις.

Photos: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved