Μαίρη Συνατσάκη: Ανέβασε την πρώτη photo με μαγιό και βρήκαμε 5 ακόμη που μας ενθουσίασε

Πρώτη φορά τη βλέπουμε με μαγιό για φέτος.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα κορίτσι που κάθε φορά με τα posts της μας γεμίζει θετική ενέργεια και μας κάνει να πιστεύουμε στον εαυτό μας λίγο περισσότερο ακόμη, τις στιγμές που νιώθουμε «χάλια».

Το Instagram account της είναι από τα πιο εκλεπτυσμένα που μπορείς να επισκεφθείς στη διαδικτυακή πλατφόρμα και σίγουρα θα βρεις κάποιο post που θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι ή τη θετική ενέργεια που σου έλειπε το διάστημα αυτό.

Υπάρχουν φορές βέβαια που απλά ανεβάζει φωτογραφίες δικές της, στις οποίες δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Και κάπως έτσι συνέβη και αυτή τη φορά.

Μαίρη Συνατσάκη: Δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φίλτρα

Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για το 2021

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε την Πέμπτη (1/7/21) τις διακοπές της, και φυσικά δεν έλειψε από το account της το απαραίτητο story από το καράβι, αλλά και η φωτογραφία με μαγιό στη συνέχεια.

Δεν έχει αποκαλύψει σε ποιο νησί βρίσκεται, ούτε και με ποιον, όμως η φωτογραφία της μας έβαλε σε mood διακοπών κι έχουμε ζηλέψει πολύ.



5 ακόμη φορές που την είδαμε με μαγιό και μας ενθουσίασε

Και μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, βρήκαμε όμως ακόμη 5 στο Instagram account της στις οποίες μας ενθουσίασε με την εμφάνισή της.

Η Μαίρη έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και αυτό μπορείς να το δεις σε οποιαδήποτε φωτογραφία της και αν πατήσεις στο account της. Το καλύτερο βέβαια είναι όταν ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη ή χωρίς κανένα απολύτως ρετούς στις φωτογραφίες της.

mairiboo

Δες όμως στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε, αλλά και τις 5 ακόμη φορές που μας ενθουσίασε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved