Selena Gomez: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μετά την απώλεια κιλών

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok account της.

Τη Selena Gomez την αγαπάς και τη θαυμάζεις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στα headquarters του TeenQueen.gr και το λατρεύουμε κάθε φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και χαρούμενη.

Η Selena Gomez έχει περάσει δύσκολα με την ψυχική της υγεία από τον χωρισμό της με τον Justin Bieber κι έπειτα, όμως τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα προβλήματα που την απασχολούσαν και να έχει βρει και πάλι τον εαυτό της.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok account της μάλιστα τη βλέπουμε αμακιγιάριστη και αρκετά αδυνατισμένη και μας αρέσει πολύ.



Η αμακιγιάριστη Selena

Η Selena Gomez δεν είναι ένα κορίτσι που μας συνηθίζει σε grande εμφανίσεις και super make up looks, γι’ αυτό και κάθε φορά που τη βλέπουμε να κυκλοφορεί αμακιγιάριστη ενθουσιαζόμαστε.

Προτιμά το natural look και το αποδεικνύει κάθε φορά που ανανεώνει το Instagram account της ή την απαθανατίζει ο φακός κάπου έξω. Αυτή τη φορά την είδαμε στο TikTok της να γυμνάζεται (summer body rules) και πραγματικά τη θαυμάσαμε.

Η απώλεια των κιλών

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποφάσισε να βάλει λίγο τη γυμναστική στη ζωή της και γι’ αυτό φώναξε τις φίλες της, έκανε το σπίτι της γυμναστήριο και «ίδρωσε τη φανέλα» κάνοντας καθίσματα και ασκήσεις ποδιών και κοιλιακών.

Η προπόνηση της Selena αποτελούνταν από διάφορες κινήσεις pilates, καθώς και καθίσματα, ασκήσεις κοιλιακών, κινήσεις χεριών με ελαφριά βάρη και πολλά άλλα. Υπήρχαν ακόμη και μερικές cardio ασκήσεις καθώς χόρευε με τον ρυθμό της μουσικής. Ως επί το πλείστον, είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της καθώς εκτελούσε την έντονη συνεδρία της. Η 28χρονη και οι φίλες της φαινόταν να συνοδεύονται από έναν εκπαιδευτή, ο οποίος τις βοηθούσε με τις ασκήσεις και τους έδινε οδηγίες σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Δες στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες της Selena Gomez χωρίς μακιγιάζ, που έχει ανεβάσει κατά διαστήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved