Camila Cabello: Το teaser της Cinderella κυκλοφόρησε και το Twitter τρελάθηκε

Ο Σεπτέμβρης αργεί ακόμη λίγο, όμως έχουμε το teaser της ταινίας.

Η Camila Cabello είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι και με πολύ ωραία φωνή. Οι fans της τη λατρεύουν και την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια πως δεν θα μπορούσαν να μην τη στηρίξουν στο νέο της εγχείρημα ως Cinderella.

Κι επειδή ο Σεπτέμβρης ακόμη αργεί κάπως να έρθει και η αναμονή δεν είναι και εύκολη υπόθεση, μπορείς να δεις το teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

Πατώντας εδώ θα δεις και φωτογραφίες από την ταινία της Camila που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Camila Cabello ως Cinderella

Ένα νέο βήμα αποφάσισε να κάνει στα επαγγελματικά της η Camila Cabello και να δεχτεί την πρόταση που της έγινε να υποδυθεί τη Cinderella στη νέα ταινία που θα προβληθεί από το Amazon Prime Video.

cinderella teaser 01

Η ταινία musical θα είναι η πρώτη απόπειρα της 24χρονης να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική παραγωγή και όλοι οι fans της ανυπομονούν για το αποτέλεσμα. Τον Prince Charming θα υποδυθεί ο Nicholas Galitzine, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Idina Menzel, Minnie Driver και Pierce Brosnan.

Η ιστορία της Cindelrella

Η ταινία – musical αφηγείται την ιστορία μιας φιλόδοξης νέας γυναίκας (Cabello), της οποίας τα όνειρα είναι μεγαλύτερα από ό, τι θα επιτρέψει ο κόσμος, αλλά με τη βοήθεια του Fab G (κάτι σαν τη νεραϊδονονά δηλαδή, τον οποίο υποδύεται ο Billy Porter), είναι σε θέση να επιμείνει και να κάνει τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.



Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες τον Σεπτέμβριο. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει εξώφυλλα ποπ τραγουδιών από σύγχρονους παγκόσμιους καλλιτέχνες και αυθεντικά τραγούδια των Camila και Idina.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved