Sophie Turner-Joe Jonas: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου τους

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, βλέπουμε σπάνιες φωτογραφίες τους.

Το 2019 ήταν μία χρονιά με αρκετούς γάμους, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο γάμος της Sophie Turner με τον Joe Jonas.

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones παντρεύτηκε δύο φορές τον αγαπημένο της Joe και ο ένας μάλιστα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο κρυφός γάμος στο Las Vegas

Ο πρώτος γάμος του διάσημου ζευγαριού έγινε τον Μάιο του 2019, λίγο μετά τα Βραβεία Billboard στο Las Vegas, όπου το ζευγάρι έβγαλε τις άδειες και παντρεύτηκε χωρίς καμία προειδοποίηση, την ώρα που όλοι περίμεναν τον γάμο το καλοκαίρι. Το βίντεο της τελετής, στη συνέχεια, αναρτήθηκε από τον DJ του χώρου στον λογαριασμό του στο Instagram κι έτσι όλος ο κόσμος έμαθε τα ευχάριστα για το ζευγάρι.

Αν πατήσεις αυτό το link θα δεις 8 φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο στο Las Vegas

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού έγινε στο Παρίσι

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, Sophie Turner και Joe Jonas παντρεύτηκαν με θρησκευτική τελετή στο Le Château de Tourreau στη Γαλλία. Κι εκεί που σε κάθε γάμο συνήθως την παράσταση κλέβει η νύφη, ο γαμπρός ή οι λαμπεροί καλεσμένοι -ειδικά όταν μιλάμε για celebrities- στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον υπέροχο χώρο και το κτίσμα καθαυτό που τους φιλοξένησε.

Μάλιστα, ο γαμπρός με τους κουμπάρους ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι που έμοιαζε με αυτά του παλατιού του Buckingham και πόζαραν για τις φωτογραφίες που άρμοζαν στην περίπτωση.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου τους

Sophie και Joe Jonas στις 29 Ιουνίου 2021 γιόρτασαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της, φωτογραφίες από το μυστήριο στο Παρίσι, που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα.

«Δύο χρόνια ως σύζυγός σου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Sophie στο caption της πρώτης φωτογραφίας, ενώ στη συνέχεια είδαμε και φωτογραφίες από την προετοιμασία, αλλά και τη γαμήλια τούρτα.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved