Η Scarlett Johansson «κρεμάει» το κοστούμι της Black Widow

Και ίσως να σε στεναχωρήσει και λίγο.

Έπειτα από ένα χρόνο αποχή από τους κινηματογράφους λόγω κορονοϊού, έχουν ξεκινήσει δειλά-δειλά και πάλι τόσο οι προβολές στις μεγάλες οθόνες, όσο και τα γυρίσματα ταινιών που περιμένουμε εδώ και καιρό.

Μία από τις ταινίες που αναμένεται να έρθει τις επόμενες ημέρες και στη χώρα μας είναι η ταινία της Black Widow. Και κάπου εδώ θα πρέπει να μάθεις κάτι που σίγουρα θα σε στεναχωρήσει.

Το τέλος της Black Widow

Παρόλο που δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη με τις ταινίες της Marvel, φαίνεται ότι η Scarlett Johansson ολοκληρώνει την πορεία της ως Black Widow μετά την κυκλοφορία της αυτόνομης ταινίας της στις 9 Ιουλίου.

Η 36χρονη ηθοποιός που πρωτοέπαιξε τον ρόλο της Black Widow το 2010 στη δεύτερη ταινία του Iron Man έκανε μια εμφάνιση στο Good Morning America, κι εκεί ρωτήθηκε για το τέλος του χαρακτήρα που υποδύεται.



Μάλιστα χαρακτήρισε την περίοδο της ζωής της ως Black Widow «γλυκόπικρη».

Η δήλωση της Scarlett Johansson

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια απίστευτη δεκαετία δουλεύοντας με την Marvel οικογένεια μου. Θα μου λείψει που δεν θα τους βλέπω κάθε 18 μήνες ή κάθε δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που πάντα ανυπομονούσα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ την καλύτερη στιγμή. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο».

Τι συνέβη τελικά στη Βουδαπέστη;

Η Scarlett Johansson μάλιστα επιβεβαίωσε πως στην ταινία της Black Widow θα μάθουμε και τι συνέβη τελικά στη Βουδαπέστη, την ατάκα που έλεγε ξανά και ξανά μαζί με τον Hawkeye.

Αν δεν το θυμάσαι, ο χαρακτήρας της Μαύρης Χήρας της Scarlett (γνωστός και ως Natasha Romanova) έχει συνδεθεί με ένα μυστήριο γεγονός στην πόλη της Βουδαπέστης. Η πρώτη αναφορά της Βουδαπέστης συνέβη στην ταινία Avengers του 2012 όταν ο Hawkeye (Jeremy Renner) είπε ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ήταν «ακριβώς όπως η Βουδαπέστη ξανά», στην οποία η Black Widow απάντησε: «Εσύ και εγώ θυμόμαστε τη Βουδαπέστη πολύ διαφορετικά».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon, ο Jimmy ρώτησε αν «τελικά θα μάθουμε τι συνέβη στη Βουδαπέστη».

Η Scarlet απάντησε: «Ναι, τελικά θα μάθετε τι έχει συμβεί στη Βουδαπέστη. Είμαι νευρική γι' αυτό, είναι σαν ένας νευρικός ενθουσιασμός».



Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved