Έγκυος για δεύτερη φορά η Cardi B- Η ανακοίνωση και η photo με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Εμφανίστηκε στα BET Awards με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το 2021 φαίνεται πως είναι η χρονιά της Cardi B, αφού μόνο θετικά πράγματα της έχουν συμβεί. Το καλύτερο δε το πληροφορηθήκαμε πριν από δύο περίπου εικοσιτετράωρα, όταν η ίδια η Cardi ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.



Η σπάνια διάκριση της rapper

Στις αρχές του Μαρτίου 2021 η Cardi B είχε και μία σπάνια διάκριση, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα rapper που κατακτά τον τίτλο αυτόν. Πριν μια τετραετία η Cardi B κυκλοφόρησε το κομμάτι «Bodak Yellow» και σήμερα ήρθε η στιγμή να δικαιωθεί για τη σκληρή δουλειά της. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2017 και έφερε έναν νέο αέρα στη hip- hop μουσική.

Έχοντας δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy, η Cardi B «έσπασε» το ρεκόρ των πωλήσεων καταγράφοντας 10 εκατομμύρια πωλήσεις. Έτσι, το «Bodak Yellow» έγινε διαμαντένιο, μια διάκριση που δύσκολα κατακτά κάποιος καλλιτέχνης για ένα από τα τραγούδια του.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Την Κυριακή (27 Ιουνίου 2020) πραγματοποιήθηκαν τα BET Awards και η Cardi B φυσικά έδωσε το παρών. Η 28χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με τον Offset και το group του Migos για μια εμφάνιση κι εκεί την είδαμε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Cardi B φορούσε μια ολόσωμη φόρμα με διαμάντια και ημιδιάφανη στην περιοχή της κοιλιάς, δείχνοντας μας έτσι πόσο έχει φουσκώσει. Μετά την εμφάνισή της στα BET Awards, η Cardi ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της, στην οποία ανακοίνωνε ουσιαστικά την εγκυμοσύνη της.

Η φωτογραφία στο Instagram

Στη φωτογραφία που είδαμε στο Instagram, η Cardi B ποζάρει γυμνή με την κοιλιά και το στήθος της καλυμμένα με λευκή μπογιά. Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία της, η 28χρονη βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σε περίπου δύο μήνες η Kulture θα αποκτήσει αδερφάκι, και κάτι μας λέει πως είναι ήδη πολύ χαρούμενη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved