Έχεις δει τη Χριστίνα Μπόμπα σε παιδική ηλικία; Δεν θα την αναγνωρίσεις

Μπορείς να την αναγνωρίσεις;

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει να βλέπουμε στα social media των αγαπημένων μας celebrities, αυτό είναι φωτογραφίες από το παρελθόν τους, είτε μιλάμε για παιδική ηλικία, είτε για εφηβική ή λίγο μεγαλύτερη.

Μία από τις celebrities αυτές είναι και η Χριστίνα Μπόμπα. Είναι όμορφη, νέα, και πρόσφατα έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Πώς συστήθηκε στο κοινό;

Τη μελαχρινή, όμορφη κοπέλα, γνωρίσαμε πριν από περίπου 4 χρόνια, όταν και βρισκόταν σε εξέλιξη το Survivor. Σύντροφος του παρουσιαστή, που τον ακολούθησε στον Άγιο Δομίνικο και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το it-girl για το οποίο μιλούσαν όλοι.

Έτσι ήταν η Χριστίνα Μπόμπα στην εφηβεία της και μπορεί να μην την αναγνωρίσεις (φώτο)

Ο γάμος τους στη Σίφνο

Τον Σεπτέμβριο του 2018 και αφού είχε μπει για τα καλά πια μέσα στη ζωή και την καθημερινότητά μας, το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σίφνο, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

https://www.instagram.com/p/CEmAV5YleHl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ερχομός των παιδιών τους

Η παρουσιάστρια και influencer τον Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψαν πως περίμεναν δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία ήρθαν στον κόσμο στις 23 Ιουνίου.

Η φωτογραφία με τον μπαμπά της

Όπως έχεις ήδη καταλάβει μιλάμε για μια φωτογραφία στην οποία θα τη δεις σε πολύ μικρή ηλικία, και ενδεχομένως να μην την αναγνωρίσεις. Ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά και ίσως αν την παρατηρήσεις καλά να βρεις κάποιες ομοιότητα. Λες οι κορούλες της να της μοιάζουν καθόλου;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved