Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη της που κανείς δεν γνώριζε

Κι όμως αυτή τη λεπτομέρεια δεν την ήξερε κανείς.

Η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner ήταν μία από τις ειδήσεις που μας ξάφνιασε το 2018. Η νεαρή star ποτέ δεν βγήκε δημόσια να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, παρά μόνο όταν γέννησε την κόρη της.

Ένας από τους παραγωγούς του Keeping Up With The Kardashians αποκάλυψε πότε ακριβώς η 23χρονη star έμαθε πως περίμενε παιδί.

https://www.instagram.com/p/CNL5OI7HHlL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανακάλυψη της εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με τη Farnaz Farjam, η Kylie Jenner και ο Travis Scott ανακάλυψαν πως θα γίνουν γονείς στην 3χρονη τώρα Stormi στη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν του Life Of Kylie.

«Εδώ είναι το αστείο πράγμα για την εγκυμοσύνη της Kylie. Ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος ενώ γυριζόταν το Life of Kylie», είπε η Farnaz στο Variety και πρόσθεσε ότι κανείς σε αυτήν την εκπομπή δεν ήξερε. «Δεν ξέραμε. Το έκρυψε από τις κάμερες».

Η Farnaz είπε επίσης ότι είχε ενημερωθεί από ένα από τα μέλη της οικογένειας της Kylie, αλλά πίστευε ότι ήταν μια δοκιμασία. Η οικογένεια ήταν γνωστή περιστασιακά τεστ εάν υπήρχαν διαρροές στο πλήρωμα «για να μάθουν ποιος διέρρεε πληροφορίες».

«Επανασύνδεση» για Kylie -Travis: Η σπάνια εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της;

Στο reunion του Keeping Up with The Kardashians η Kylie εξήγησε την απόφασή της να διατηρήσει την εγκυμοσύνη της με τη Stormi εντελώς ιδιωτική και γιατί δεν άφησε τις κάμερες να την τραβάνε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

«Μοιράστηκα τόσο πολύ τη ζωή μου. Ήμουν επίσης πολύ μικρή όταν έμεινα έγκυος και ήταν πολύ για μένα προσωπικά. Δεν ήξερα πώς θα το έφερνα στο κοινό. Νομίζω ότι ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω μόνη μου», είπε.



Η Kendall λέει ότι θεωρεί την κίνηση της Kylie «εξαιρετική απόφαση» και σημείωσε πώς το αναγνωρίζει γιατί η Stormi είναι ένα τόσο στοργικό παιδί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved