Billie Eilish: Η αποκάλυψη για τα ψυχικά της τραύματα

O επερχόμενος δίσκος της, με τίτλο «Happier Than Ever», θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου.

Στο νέο θέμα εξωφύλλου για το περιοδικό Rolling Stone, η 19χρονη Billie Eilish μίλησε για την εξέλιξη της από το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go», το οποίο κυκλοφόρησε το 2019. Εξήγησε επίσης πως τα επερχόμενα 16 τραγούδια της θα αναλύσουν το ποια είναι πραγματικά.

«Ήμουν παιδί και ήθελα να κάνω πράγματα που κάνουν τα παιδιά. Δεν ήθελα να μην μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα ή στο εμπορικό κέντρο. Ήμουν πολύ θυμωμένη και δεν ήμουν ευγνώμων γι' αυτό», είπε η Eilish για την πρώιμη φήμη.


https://www.instagram.com/p/CQOPXITLiQR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Eilish, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της ως κλειστή, μοιράστηκε ότι παρά το γεγονός ότι είναι διάσημη, ο κόσμος δεν την γνωρίζει «καθόλου». Η pop star, που μεγάλωσε έχοντας ως είδωλό της τον Justin Bieber, είπε ότι τώρα καταλαβαίνει γιατί οι αγαπημένοι της διάσημοι έκρυβαν κάποια πράγματα από τους θαυμαστές τους.

«Είναι λυπηρό γιατί δεν μπορώ να δώσω στους θαυμαστές όλα αυτά που θέλουν. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω γιατί οι αγαπημένοι μου διάσημοι δεν μπορούσαν να κάνουν όλα όσα ήθελα να κάνουν», είπε. «Δεν έβγαζε νόημα σε ανθρώπους που δεν είναι σε αυτόν τον κόσμο».

Αλλά η συγγραφή στίχων είναι εκεί όπου μπορεί να εκφραστεί αυθεντικά.

«Πέρασα μερικά τρελά πράγματα και με επηρέασαν πραγματικά και με έκαναν να μην θέλω να πλησιάσω ποτέ κανέναν», είπε για τα ψυχικά της τραύματα, τα οποία ήταν η έμπνευση της για το δεύτερο άλμπουμ της.



Έχει ήδη κυκλοφορήσει τα κύρια singles του άλμπουμ «My Future» και «Your Power». Μάλιστα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα όταν έγραφε το «Getting Older» επειδή «ήθελα να κλάψω, γιατί ήταν τόσο αποκαλυπτικό. Και είναι απλώς η αλήθεια. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, αλλά όλα τα τραγούδια στο άλμπουμ δίνουν την αίσθηση μιας συγκεκριμένης περιόδου, γιατί έχουν την ίδια αίσθηση που είχαν όταν τα έγραψα και τα δημιούργησα», εξηγεί.

Στο συγκεκριμένο τραγούδι η αστέρας της pop τραγουδά: «Δεν ήταν απόφασή μου να κακοποιηθώ… Είχα τραύματα / Έκανα πράγματα που δεν ήθελα / Ήμουν πολύ φοβισμένη να το πω, αλλά τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα».

Η Billie Eilish όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved