Paris Jackson: Ο χωρισμός της με τον Gabriel Glenn πόνεσε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο

Μόλις 2 χρόνια κράτησε η σχέση της Paris!

Η 23χρονη μίλησε με τη Willow Smith στο «Red Table Talk» και αποκάλυψε πώς ο χωρισμός της με τον Gabriel Glenn την επηρέασε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Paris είπε στη φίλη της ότι ο χωρισμός από το πρώην μέλος του συγκροτήματος Soundflowers της έδωσε το θάρρος να κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ της με τίτλο «Wilted», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

«Η θλίψη ήταν το κύριο πράγμα», είπε η τραγουδίστρια στη Willow. «Ήταν η βαθύτερη θλίψη που είχα βιώσει, αλλά συγχρόνως βρήκα τη φωνή μου. Φοβήθηκα να το κάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα». Η κόρη του Michael Jackson πρόσθεσε, «Ήταν ένα χόμπι μου εδώ και πολύ καιρό και τελικά το αποφάσισα πως αυτή είμαι. Είμαι μουσικός».

«Τον αγάπησα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον. Ήταν το πιο έντονο που έχω νιώσει μέχρι στιγμής, την πιο έντονη προδοσία που ένιωσα και βίωσα μέχρι στιγμής. Προσέχω τώρα πια με ποιον περνάω χρόνο και είμαι πολύ επιφυλακτική και απλώς προσπαθώ να προστατέψω τον εαυτό μου. Αλλά η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα».



Η Paris Jackson δεν μίλησε με λεπτομέρεια για την «προδοσία» που βίωσε. Ωστόσο, αυτή και ο Gabriel ήταν αρκετά ειλικρινείς για τη σχέση τους. Σε επεισόδιο στη σειρά ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστούσαν στο Facebook Watch, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι μάλωναν συνέχεια και πως πίστευε πως αυτός δεν είναι η μόνη «αδελφή ψυχή» της. Ωστόσο, σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια της σειράς παραδέχτηκε επίσης ότι δεν μπορούσε να δει τη «ζωή χωρίς αυτόν».

Φήμες όμως λένε πως η κοπέλα προχώρησε. Πάτα το link παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

H Paris Jackson έχει νέο αγόρι και είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved