Dua Lipa: Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να μας δείξει το καλλίγραμμο κορμί της

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι από τα πιο αγαπητά κορίτσια της showbiz

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά για τη Dua Lipa. Το όνομα της πλέον το γνωρίζουν όλοι, και είναι ένα από τα πιο αγαπητά teen idols της showbiz. Το spotify στο κινητό σου παίζει συνεχώς τα τραγούδια της και όχι άδικα.

Εκτός από πολύ ωραία φωνή βέβαια, έχει και φανταστικές αναλογίες, κάτι που φροντίζει να επιδεικνύει συχνά μέσα από τα posts της στο Instagram account της. Φυσικά όποτε έχει χρόνο κάνει και την απαραίτητη γυμναστική της και αυτό το καταλάβαμε βλέποντας τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram.

Πατώντας αυτό το link θα τη δεις σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της όπου έκανε το πιο καλοκαιρινό outfit.

Η εκτόξευση της καριέρας της

Τα τελευταία χρόνια η Dua Lipa έχει ανέβει πολύ στα charts και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά της και στο μουσικό της ταλέντο. Εκτός του ότι είναι ένα όμορφο κορίτσι, έχει και πολύ ωραία φωνή.

Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram account της αποκάλυψε πως το τραγούδι της το «Levitating» ανέβηκε στην πρώτη θέση του top 40 των αμερικάνικων charts.

https://www.instagram.com/p/CQHO_westZi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes στα posts και τα σχόλια

Η 25χρονη τραγουδίστρια και στιχουργός έχει επίσης ένα φανατικό κοινό στα social media. To Instagram της μετρά πάνω από 67 εκατομμύρια ακόλουθους, με τα likes να «πέφτουν βροχή» σε κάθε της ανάρτηση.

Μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου 2021, έδειχνε τη Dua Lipa σε random στιγμές της καθημερινότητάς της, και μία από αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο στο οποίο η 25χρονη γυμναζόταν.

Ή τουλάχιστον προσπαθούσε, αφού την είδαμε να κάνει γέφυρα. Κι εκείνη ήταν η στιγμή που συνειδητοποιήσαμε πως έχει πολύ καλές αναλογίες. Μόλις δεις το βίντεο θα καταλάβεις.



Μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την άσκηση, είδαμε όμως τη Dua Lipa με κολάν και crop top.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved