Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι αγαπημένη σου ηθοποιός

Δεν θυμίζει σε τίποτα την όμορφη γυναίκα που ακολουθείς στο Instagram

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει να χαζεύουμε στα social media, αυτό είναι οι φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities, είτε από την καθημερινή τους ζωή, είτε από την παιδική τους ηλικία.

Δεν είναι περίεργο άλλωστε να βλέπεις throwback φωτογραφίες ηθοποιών και τραγουδιστών που ακολουθείς και θαυμάζεις. Υπάρχουν φορές άλλωστε, που έχεις αναρωτηθεί και μόνη σου για το πώς μπορεί να ήταν στην παιδική τους ηλικία οι αγαπημένου σου celebs.

athinao1konomakou throwback

Αναγνωρίζεις την ηθοποιό;

Το «κεφάλαιο throwback» σήμερα έχει μία πολύ αγαπημένη σου ηθοποιό, την οποία σίγουρα δεν αναγνωρίζεις στην κεντρική φωτογραφία. Είμαι εδώ όμως για να σε βοηθήσω να λύσεις το quiz της παιδικής αυτής φωτογραφίας.

Το εικονιζόμενο κοριτσάκι λοιπόν είναι από τις αγαπημένες σου Ελληνίδες ηθοποιούς, την ακολουθείς πιστά στο Instagram και στις αρχές Ιουνίου έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Η throwback φωτογραφία της

Αφορμή για τη φωτογραφία αυτή στάθηκε στις 9 Μαΐου, η γιορτή της μητέρας. Η ηθοποιός ανέβασε τη φωτογραφία αυτή για να πει χρόνια πολλά στη μαμά της, με το caption που τη συνοδεύει να αναφέρει: «Χρόνια πολλά μανούλα μου!!! Μου έλεγες «όταν κάνεις παιδιά θα με καταλάβεις» και έκανα.. και κατάλαβα».

Το post αυτό της ηθοποιού είχε και μία δεύτερη φωτογραφία, με εκείνη και τη μαμά της σε τωρινή ηλικία. Κοιτάζοντας και συγκρίνοντας τις δύο φωτογραφίες καμία από τις δύο δεν μοιάζει με το σήμερα.

Έχεις αναγνωρίσει ποια ηθοποιός είναι;



Αν όχι ακόμη, μπες στη gallery παρακάτω και μάθε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved