Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε το δώρο που πήρε ο Scott Disick στην κοπέλα του

Της άρεσε τόσο που άρχισε να κλαίει.

Στα τέλη του 2020 ένα ζευγάρι μας απασχόλησε ιδιαίτερα, και αυτό ήταν ο Scott Disick, πρώην σύντροφος και πατέρας των παιδιών της Kourtney Kardashian, και ο χωρισμός του από τη Sofia Richie.

Δεν άργησε ωστόσο να βρει την αντικαταστάτριά της, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για σχέση με την 19χρονη τότε Amelia Hamlin. Φυσικά όλοι μιλούσαν για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά μήπως είναι το πρώτο ζευγάρι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας;

Πέρυσι τέτοιο καιρό αναρωτιόμασταν αν εν τέλει θα τα βρει και πάλι με τη Sofia Richie.

Η αντίδραση της Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Scott Disick όμως ποτέ δεν παντρεύτηκε μαζί του. Ο χωρισμός τους επήλθε για πολλούς και διάφορους λόγους, όμως ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε ή δεν τσακώθηκαν.

Η reality star ποτέ δεν αντιδρούσε δημόσια στις σχέσεις με νεαρότερες κοπέλες του Scott και ότι είχαν να πουν πάντα το έλυναν δια ζώσης.

Η σχέση του με την Amelia Hamlin

Έπειτα από τη λήξη της τριών ετών σχέσης του, με τη Sofia Richie, ο διάσημος γόης πέταξε για άλλα λημέρια και κάπως έτσι έγινε ζευγάρι με την Amelia. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στο Halloween party της Kendall Jenner, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Η Amelia, είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού Lisa Rina, και όπως βλέπουμε έχει κληρονομήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας της.

Το δώρο που της έκανε

H Amelia Hamlin στις 13 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά της και ο Scott Disick της έκανε ένα δώρο που κόστισε 57 χιλιάδες δολάρια. Σύμφωνα με το TMZ ήταν ένας vintage πίνακας του Helmut Newton του 1976 και όπως είδαμε από τις φωτό η 20χρονη πια ξετρελάθηκε με το δώρο της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved