Το ταξίδι της Billie Eilish με τον σύντροφό της θα το ζηλέψεις κι εσύ

Οι φωτογραφίες τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η Billie Eilish είναι μια από τις πι σπουδαίες καλλιτέχνιδες της γενιάς της, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, όμως αυτό δεν περίμενες να το ακούσεις από εμένα.

Τα τραγούδια της σε έχουν κάνει να ερωτευτείς, σε έχουν συνοδεύσει σε κάποιον χωρισμό και σου έχουν κάνει παρέα σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου. Πρόσφατα, έκανε αίσθηση με την αλλαγή στα μαλλιά της, αυτή τη φορά όμως γίνεται viral γιατί απαθανατίστηκε με τον σύντροφό της.

billieeilish 194267833 5860802450611474 5576864111456313413 n

Η αλλαγή στα μαλλιά και το μυστικό

Είχες συνηθίσει να βλέπεις για μεγάλο χρονικό διάστημα τη Billie με τα μαυροπράσινα μαλλιά της, τα οποία κάθε φορά έκαναν αίσθηση. Μέχρι που ένα απόγευμα, εκεί που καθόσουν σπίτι σου, είδες ξαφνικά στο feed σου στο Instagram τη Billie να ποζάρει με ξανθά μαλλιά.

Και ήταν πραγματικά μια κούκλα, αφού της ταιριάζει γάντι η απόχρωση αυτή. Το σοκαριστικό και απρόσμενο ήταν πως τα πράσινα-μαύρα μαλλιά της ήταν απλά μια περούκα για να κρύβει το φυσικό της χρώμα.

Πατώντας εδώ θα δεις το μυστικό των μαλλιών της.

Το ταξίδι στην Καλιφόρνια

Η Billie είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι και αυτό το καταλαβαίνεις ακόμη και μέσα από τα social media της. Σπάνια ανεβάζει, τόσο δικές της φωτογραφίες, όσο και με τον σύντροφό της.

Γι’ αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, και οι σπάνιες φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε με τον σύντροφό της Matthew Tyler Vorce έγιναν viral.

https://www.instagram.com/p/CQI0twyJJFe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους πήγαν στην Καλιφόρνια στη Disneyland την Πέμπτη 10 Ιουνίου και οι φωτογραφίες τους αμέσως κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Οι φορές που τους βλέπουμε μαζί είναι ελάχιστες, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν γινόταν να μην τρελαθούν οι fans της.

Η 19χρονη ήταν πολύ casual ντυμένη, με ένα oversized μωβ t-shirt και τζιν παντελόνι, ενώ ο 29χρονος σύντροφός της φορούσε t-shirt, μαύρο παντελόνι και καπέλο για την βόλτα στο πάρκο.

https://www.instagram.com/p/CQIz0Q5JTLT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τη βόλτα τους στη DisneyLand, η Billie και ο Matthew εθεάθησαν να κρατούν μερικές σακούλες με σουβενίρ και snacks. Σε περίπτωση που σου διαφεύγει, οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved