Kendall Jenner: Oι hot φωτογραφίες με μαγιό που ξεπέρασαν τα 6 εκ. likes σε 12 ώρες

Είναι μια καλλονή και αυτό δεν κρύβεται.

To ότι η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι με πολύ ωραίο σώμα το γνωρίζεις. Όλοι το γνωρίζουμε, και όλοι το βλέπουμε μέσα από το Instagram account της. Η Kendall είναι η μεγάλη αδερφή της Kylie Jenner, ωστόσο είναι και η ίδια το ίδιο δημοφιλής όσο κι εκείνη, με τους followers της να ξεπερνούν τα 165 εκατομμύρια.

Έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modelling, και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να περπατά στην πασαρέλα για λογαριασμό γνωστών οίκων μόδας.

kendalljenner magio

Τα posts της «ρίχνουν» το Instagram

H 25χρονη καλλονή διαθέτει επίσης έναν πολύ ωραίο και στυλάτο λογαριασμό στο Instagram. Όσο για τις φωτογραφίες της; Δεν υπάρχει μια φορά που φωτογραφία της θα συγκεντρώσει λιγότερα από δύο εκατομμύρια likes.

Και κάτι τέτοιο συνέβη και με τις νέες της φωτογραφίες που ανέβασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στο Instagram account της.

Πάνω από 5 εκατομμύρια likes συγκέντρωσαν οι φωτογραφίες της

Τέσσερις φωτογραφίες της Kendall Jenner με μαγιό ήταν αρκετές για να τρελάνουν το Instagram και τους followers της και να της χαρίσουν πάνω από έξι εκατομμύρια likes μέσα σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες.

Με φόντο μια παραλία και το απέραντο γαλάζιο, η Kendall μας θύμισε πόσο όμορφο κορμί και αναλογίες έχει και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Αν πατήσεις αυτό το link θα δεις πώς η Kendall Jenner μας έδωσε ώθηση να γυμναστούμε

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο καιρός να μην ευνοεί την παραλία και τη θάλασσα, όμως πώς είναι δυνατόν να δεις τις φωτογραφίες με το hot μπικίνι της και να μην νιώσεις την ανάγκη να πας για μια βουτιά ή να αγοράσεις ένα νέο μαγιό.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved