Ella Emhoff: Η θετή κόρη της Kamala Harris απαθανατίζεται με τον σύντροφό της

Και δείχνουν πάρα πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ella Emhoff και ο φίλος της, ο συντάκτης του περιοδικού «GQ», Sam Hine, εμφανίστηκαν σε σπάνιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν μέσω μιας ρομαντικής βόλτας τους, στους δρόμους του Manhattan.

Love is in the air στο Manhattan, καθώς η ετεροθαλής κόρη της Kamala Harris, Ella Emhoff και ο ανώτερος συνεργάτης του GQ, Sam Hine, φωτογραφήθηκαν ενώ περπατούσαν χέρι χέρι στην πόλη στις 31 Μαΐου. Με ένα ζευγάρι που αποτελείται από μία απόφοιτη του Parsons και έναν δημοσιογράφο μόδας, ήταν φυσικό να δούμε εμφανίσεις που θα βλέπαμε σε μία επίδειξη μόδας.

Δες πατώντας αυτό το link την Ella στην αποφοίτησή της από το κολέγιο Parsons.

Ο φίλος της Ella Emhoff, Sam Hine) είναι επίσης γνωστός για την παρουσίαση του podcast GQ "Corporate Lunch".

Η Ella φορούσε ένα απλό γκρι μπλουζάκι το οποίο ταίριαξε με ένα μαύρο σακάκι με μπαλώματα, πράσινο ριγέ μαύρο παντελόνια, παπούτσια πλατφόρμας και ένα καπέλο. Έδωσε την τελευταία πινελιά στο lookτ της, με προσαρμοσμένο κολιέ με χάντρες που ήταν δώρο αποφοίτησης από την Beepy Bella. Το brand μοιράστηκε ακόμη και μια φωτογραφία της Ella που φοράει το κολιέ της δώρο του Sam, την οποία μπορείς να δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CPBUPdvDEc1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν αγαπάς κάνεις τα πάντα ίδια

Ο Sam είχε υιοθετήσει ένα παραπλήσιο στυλ και όπως θα δεις κι εσύ, φορούσε καφέ T-shirt, τζιν παντελόνι και μαύρο τζάκετ. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα cool και ταιριαστοί και απόλαυσαν ανενόχλητοι τη βόλτα τους. Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως ο φακός κατόρθωσε να τους απαθανατίσει στην τρυφερή και ρομαντική βόλτα τους, δείχνοντας ωστόσο πως δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα.



Παρόλο που η σχέση τους είναι ακόμη φρέσκια, η Ella (που είναι κόρη του συζύγου της Kamala (Douglas Emhoff) και ο Sam έχουν φωτογραφηθεί μαζί αρκετές φορές στη Νέα Υόρκη. Πήγαν για δείπνο μαζί για να γιορτάσουν τον ποιητή Okoyomon στο Creator House της 21ης οδού στις 8 Μαΐου, και επίσης τους έχουν δει να περπατούν πιασμένοι από το χέρι στη γειτονιά West Village της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο.

Οι πρώτες ρομαντικές φήμες πυροδοτήθηκαν όταν τους είδαν να γευματίζουν μαζί στο Dr. Clark, ένα εστιατόριο στη γειτονιά Chinatown της Νέας Υόρκης, τον Φεβρουάριο του 2021, σύμφωνα με το Artnet.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved