Avengers: Η Elizabeth Olsen αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με τον πιο παράδοξο τρόπο

Και αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς.

Η Elizabeth Olsen σαν Scarlett Witch ήταν ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στους Avengers της Marvel, και αυτό γιατί είχε super δυνάμεις που κανείς άλλος δεν μπορούσε να ελέγξει.

Η «Wanda» λοιπόν αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με τον πιο ευφυή τρόπο, κάνοντας μια συζήτηση «Actors on Actors» με την Kaley Cuoco για το Variety. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που το είπε μας ξάφνιασε και δεν το καταλάβαμε με την πρώτη φορά που το διαβάσαμε.

Πώς ξεκίνησε η συνέντευξη;

Η Elizabeth έπρεπε να κάνει τη συνέντευξη από το μπάνιο της λόγω του θορύβου από την κατασκευή του γείτονά της. Είπε: «Είμαι σε ένα μπάνιο. Είμαι στο Ηνωμένο Βασίλειο για επτά μήνες και επέστρεψα πριν από δύο ημέρες, και ο γείτονάς μου κάνει τόσες πολλές κατασκευές στην αυλή τους. Μπορώ να τους ακούσω και είμαι στο πιο απομακρυσμένο μπάνιο».

Θυμάσαι αυτήν την αποκάλυψη που έκανε για τη σειρά WandaVision;

Η έμμεση αλλά πολύ σαφής αποκάλυψη πως παντρεύτηκε

Καθώς το βίντεο θόλωνε, στο background στο μπάνιο της Elizabeth φαινόταν το βιβλίο «Little Miss Magic».

Η Elizabeth τότε είπε: «Παρατήρησα επίσης ότι ο σύζυγός μου έβαλε το «Little Miss Magic», ξέρετε, τα βιβλία «Little Miss»; Είναι αυτά τα κλασικά βιβλία, αλλά μαγικά εξαιτίας της WandaVision, γιατί να είναι τόσο χαριτωμένος»;

https://www.instagram.com/p/CMSq-jEAI8Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι η πρώτη φορά που η «Wanda» αναφέρεται στον «σύζυγό της», που φαίνεται να είναι ο μακροχρόνια αγαπημένος της, Robbie Arnett.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του 2017 και αναφέρθηκε ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2019. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ο frontman του συγκροτήματος Milo Greene.



Λες εκεί που δεν το περιμένουμε να μας δείξει και καμία φωτογραφία από τον γάμο τους;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved