Η «Captain Marvel» ποζάρει με μαύρο μπικίνι και το Instagram την αποθεώνει

Έχεις ξαναδεί με μαγιό την πρωταγωνίστρια της Marvel;

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που είδαμε τη Brie Larson στο σινεμά, τόσο στη δική της ταινία, όσο και στο Avengers Endgame σαν Captain Marvel. Πόσο μας έχουν λείψει αλήθεια όλες αυτές οι ταινίες αλλά και το να πάμε σε ένα σινεμά.

Η Brie Larson πάντως φαίνεται να μην της λείπει κάτι και να μη σκέφτεται καν το πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία τη ζωή μας. Μπορεί και να τα σκέφτεται βέβαια, αλλά να προτιμάει να φοράει το μπικίνι της και να κάνει την ηλιοθεραπεία της. Και για να είμαστε ειλικρινείς κι εμείς αυτό θα θέλαμε να κάνουμε.

Η αποκάλυψη της Brie Larson για την ψυχική της υγεία πριν τη Marvel

Δεν ζηλεύεις λίγο τη φάση στην οποία είναι;

Προς το παρόν απλά χαζεύουμε μαζί σου την Captain Marvel, η οποία όπως βλέπεις κι εσύ στη φωτογραφία της είναι τρομερά χαλαρή, απολαμβάνει τον ήλιο και το σώμα της είναι απλά φανταστικό.

Η 31χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι και είναι περιττό να μιλάμε για τα likes που πήρε.

Η αποθέωση στο Instagram

Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχουν και οι fans/followers της, οι οποίοι την αποθέωσαν στο Instagram σχολιάζοντας το πόσο όμορφη είναι, αλλά και τις αναλογίες της. Και η αλήθεια είναι πως έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα.

https://www.instagram.com/p/COQkgPZjY2J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Instagram post της δεν είπε πολλά. Άφησε τη φωτογραφία της να μιλήσει και απλά πρόσθεσε ένα emoji με έναν ήλιο κι ένα ηλιοτρόπιο.



Δες τη φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved