Δεν πάει ο νους σου τι κάνει κάθε χρόνο η Gwyneth Paltrow με την κόρη της

Στα γενέθλια της Apple κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο.

Η Gwyneth Paltrow έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της και κάθε χρόνο ακολουθούν μια περίεργη και πολύ συγκεκριμένη παράδοση, με την κόρη της Apple Martin. Η 17χρονη κόρη της ηθοποιού και του frontman των Coldplay είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μοιάζει στη διάσημη μαμά της.

Η 48χρονη ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για μια συγκεκριμένη συνήθεια που έχει με την κόρη της και πραγματικά θα εκπλαγείς. Η Gwyneth αυτό το διάστημα προμοτάρει τη νέα κολεξιόν κοσμημάτων του site της, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έμπνευση των κοσμημάτων αυτών, η οποία είναι μια μνεία στην κόρη της.

Τι σχέση έχει η Apple Martin με τα κοσμήματα του site;

Η Gwyneth Paltrow μοιράστηκε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη νέα κολεξιόν της σειράς κοσμημάτων και αποκάλυψε πως κάθε χρόνο με την Apple κάνουν από ένα piercing μαζί για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/B7B69fLFcWw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έμπνευση πίσω από τα κοσμήματα.

«Αυτή είναι η μικρή παράδοση που έχουμε μεταξύ μας», έγραψε η Gwyneth «Η Apple ήταν μια μεγάλη έμπνευση για αυτήν τη συλλογή και με βοήθησε να τελειοποιήσω τα σχέδια. Σίγουρα θα «δανείζεται» τα ομώνυμα σκουλαρίκια της», ανέφερε η Gwyneth.



Μέσα στον Μάιο, η Gwyneth μίλησε για το στυλ της Apple και αποκάλυψε πως η έφηβη κόρη της δεν ζητάει καθόλου τη συμβουλή της σε ό,τι έχει να κάνει με το ντύσιμό της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved