Δεν πάει ο νους σου τι κάνει κάθε χρόνο η Gwyneth Paltrow με την κόρη της

Στα γενέθλια της Apple κάθε χρόνο συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο.

Δεν πάει ο νους σου τι κάνει κάθε χρόνο η Gwyneth Paltrow με την κόρη της

Η Gwyneth Paltrow έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της και κάθε χρόνο ακολουθούν μια περίεργη και πολύ συγκεκριμένη παράδοση, με την κόρη της Apple Martin. Η 17χρονη κόρη της ηθοποιού και του frontman των Coldplay είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μοιάζει στη διάσημη μαμά της.

Η 48χρονη ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για μια συγκεκριμένη συνήθεια που έχει με την κόρη της και πραγματικά θα εκπλαγείς. Η Gwyneth αυτό το διάστημα προμοτάρει τη νέα κολεξιόν κοσμημάτων του site της, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έμπνευση των κοσμημάτων αυτών, η οποία είναι μια μνεία στην κόρη της.

Τι σχέση έχει η Apple Martin με τα κοσμήματα του site;

Η Gwyneth Paltrow μοιράστηκε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη νέα κολεξιόν της σειράς κοσμημάτων και αποκάλυψε πως κάθε χρόνο με την Apple κάνουν από ένα piercing μαζί για τα γενέθλιά της.

Η έμπνευση πίσω από τα κοσμήματα.

«Αυτή είναι η μικρή παράδοση που έχουμε μεταξύ μας», έγραψε η Gwyneth «Η Apple ήταν μια μεγάλη έμπνευση για αυτήν τη συλλογή και με βοήθησε να τελειοποιήσω τα σχέδια. Σίγουρα θα «δανείζεται» τα ομώνυμα σκουλαρίκια της», ανέφερε η Gwyneth.

Μέσα στον Μάιο, η Gwyneth μίλησε για το στυλ της Apple και αποκάλυψε πως η έφηβη κόρη της δεν ζητάει καθόλου τη συμβουλή της σε ό,τι έχει να κάνει με το ντύσιμό της.