Μαίρη Συνατσάκη: Δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φίλτρα

Το σχόλιο που της έκαναν στο Instagram.

Μαίρη Συνατσάκη: Δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς φίλτρα

Τη Μαίρη Συνατσάκη τη γνωρίζεις αρκετά χρόνια τώρα. Είναι μία από τις αγαπημένες σου influencers, και είναι γεγονός πια πως διαθέτει ένα από τα πιο ωραία και στυλάτα Instagram accounts.

Η Μαίρη δεν μασάει τα λόγια της, ούτε κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Δεν της αρέσουν τα φίλτρα στο Instagram, ούτε και κάπου αλλού και γι’ αυτό δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να σου δείξει τον πραγματικό της εαυτό.

Είδες την πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό;

Αφορμή για το κείμενο αυτό που σου γράφω και διαβάζεις αυτή τη στιγμή στάθηκε ένα post της Μαίρης μέσα στο Σαββατοκύριακο που ζητούσε από τους φανς της να τη βοηθήσουν να διαλέξει φωτογραφία για να αλλάξει στο προφίλ της.

Η φωτογραφία προφίλ

Δύο φωτογραφίες έδωσε η Μαίρη και το κοινό ψήφισε. Και λίγο αργότερα ένα σχόλιο στα direct messages της την έκανε να γράψει τα πιο ειλικρινή και inspirational λόγια που έχεις διαβάσει ever.

Όπως ίσως θυμάσαι η Μαίρη Συνατσάκη έχει ροδόχρου ακμή, η οποία ανά διαστήματα φουντώνει και κάνει εμφανή την παρουσία της στο πρόσωπό της. Η Μαίρη όμως αγαπά τον εαυτό της γι’ αυτό που είναι και αυτό θέλει να κάνεις κι εσύ.

Το αρνητικό σχόλιο που εν τέλει ήταν θετικό

Πολλές φορές κάποιος άνθρωπος μπορεί να σου πει κάτι, το οποίο θα το λάβεις αρνητικά. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ένα γραπτό σχόλιο από κάποιον που ενδεχομένως δεν ξέρεις και δεν βλέπεις πώς το λέει δεν σε προδιαθέτει πως είναι θετικό. Και κάτι τέτοιο συνέβη και με τη Μαίρη που ανέβασε το πραγματικό της πρόσωπο και στην ουσία αποθεώθηκε.

Το inspirational post της Μαίρης

«Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στόρι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της. Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις... Να φλεξάρουμε ό,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να ‘χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές», έγραψε η Μαίρη.

Δες τη φωτογραφία της και το σχόλιο που της έκαναν στη gallery παρακάτω.