H Selena Gomez επιστρέφει στην καθημερινή της ρουτίνα και είναι αλλαγμένη

Εστιάζει στην υγεία της μετά από τη θεραπεία

Η Selena Gomez επέστρεψε στο σπίτι της και επικεντρώνεται ποιο πολύ από ποτέ στη σωματική και πνευματική της ευημερία μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της..

Τον Οκτώβριο, αποκαλύφθηκε ότι η 26χρονη τραγουδίστρια εισήλθε σε κέντρο ψυχοθεραπείας για δεύτερη φορά φέτος για να λάβει την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσει τα θέματα που σχετίζονται με το άγχος και την κατάθλιψη.

Αυτή την εβδομάδα η Gomez εντοπίστηκε, με την συνοδεία φίλων της, σε διάφορα μέρη της Καλιφόρνιας, πραγματοποιώντας και τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/BrpTg4chHwI/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Η Selena είναι πίσω στο σπίτι της και αισθάνεται καλά», είπε μια πηγή στο E! News την Πέμπτη. «Έχει ξοδέψει χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της και απλώς επιστρέφει σιγά σιγά στη συνήθη ρουτίνα της. Είναι υγιής και αισθάνεται πολύ πιο ευτυχισμένη».

https://www.instagram.com/p/BrkIbsBFjo-/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Απ' ότι φαίνεται ο χρόνος ήταν αρκετός για να ανακάμψει η τραγουδίστρια και να βρει μερικούς νέους τρόπους να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που είχαν φέρει τα πάνω κάτω την ζωή της.

Η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι για την ώρα θέλει να αποφύγει για τα καλά όλα τα αρνητικά σχόλια.

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι αγαπημένοι σου διάσημοι stars μέσα σε ένα χιουμοριστικό βίντεο

Χώρισες λίγο πριν τις γιορτές; Αυτή είναι η αστεία αιτία χωρισμού που κυκλοφορεί

6 περίεργα apps για το κινητό σου που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν

Ιδού! 15 φανταστικές λεζάντες για την Instagram Selfie που μόλις τράβηξες

Υπάρχει κάτι που συνδέει τον Noah Centineo με τον Justin Bieber με τον πιο απίθανο τρόπο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved