Camila Cabello: Οι νέες photos με μαγιό, τα παραπανίσια κιλά και τα απρόσμενα σχόλια (pics)

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στο χώρο του Hollywood. Μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου τραγουδιού τους, Senorita, το 2019, Camila και Shawn έγιναν ζευγάρι, και είναι μαζί και αγαπημένοι μέχρι και σήμερα.

Μόλις τους είδαμε να εμφανίζονται μαζί στα πρώτα βραβεία το 2019 τσιρίξαμε από χαρά και ενθουσιασμό, ενώ και το φιλί που αντάλλαξαν, δεν έμεινε ασχολίαστο. Η Camila έγινε θέμα συζήτησης στα tabloids πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό που προκάλεσαν ερωτηματικά.

Μήπως θυμάσαι πώς ήταν το 2013 η Camila Cabello; Αν όχι, ευκαιρία να δεις.

Οι paparazzi photos που «έκαψαν» την Camila.

Οι φωτογραφίες της 24χρονης τραγουδίστριας έγιναν viral και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται τα σχόλια που έλαβε δεν είχαν καθόλου hate, δεν την κατέκριναν, ούτε και τη σχολίασαν αρνητικά.

Αντιθέτως, την αποθέωσαν που έδειξε το πραγματικό της κορμί χωρίς ρετούς και φίλτρα, το οποίο όσο περίεργο και να σου φανεί είχε ατέλειες.

Τα παραπανίσια κιλά και οι ατέλειες στο σώμα της.

Φαίνεται πως στο διάστημα της καραντίνας και η Camila έφαγε παραπάνω, και αυτό αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε. Τα περιττά κιλά που απέκτησε είναι εμφανή στο σώμα της, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να φορέσει το tie-dye μπικίνι της και να απολαύσει τη θάλασσα κάπου στη Florida με τον αγαπημένο της Shawn Mendes.

https://www.instagram.com/p/CPzvfcMnCyP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια των fans.

Και αν νόμιζες πως αυτό το θέαμα θα ξένιζε τους fans και θα έκαναν την εμφάνισή τους οι haters έκανες λάθος.

Οι θαυμαστές επάινεσαμ την Camila για την εμφάνιση του «πραγματικού» σώματός της στην παραλία και για το ότι δεν μοιάζει με ένα από τα λεπτά μοντέλα που βλέπουμε όλοι στα social media.

«Λατρεύω απολύτως την Camila. Βγήκε μια όμορφη μέρα στην παραλία με ένα μπικίνι και το σώμα της της άνηκε. Δεν τη νοιάζει η γνώμη σου για το σώμα της. Νιώθει καλά και φαίνεται υπέροχη. Και αυτό είναι ΔΥΝΑΜΗ», έγραψε ένας fan.



Δες τι απάντησε η Camila όμως και τι άλλο της έγραψαν στα social media.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved