Νεφέλη Λιβιεράτου: Η hot εμφάνιση με μαγιό στην παραλία

Οι φωτογραφίες που συγκέντρωσαν πάνω από χίλια likes.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι, και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν. Η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτο, ανανεώνει αρκετά συχνά το Instagram account της και οι φωτογραφίες που ανεβάζει συγκεντρώνουν πλήθος likes και σχολίων.

Το ξανθό κορίτσι εντυπωσιάζει συνέχεια με τις αναρτήσεις της , και η σημερινή μέρα συγκαταλέγεται σε αυτή με τις εντυπωσιακές και sexy εμφανίσεις της. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η Νεφέλη ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο account της, οι οποίες πραγματικά σε ταξιδεύουν.

Έχεις δει να ποζάρουν μαζί Νεφέλη και Δανάη σε παιδική ηλικία; Αν όχι πρέπει να μπεις εδώ.

Ναι, αυτό ήταν ένα από τα συναισθήματα που νιώσαμε βλέποντας τις φωτογραφίες της Νεφέλης. Τα υπόλοιπα περιορίστηκαν στο πόσο όμορφη και hot ήταν με το ολόσωμο μαγιό της στην παραλία.

Η εμφάνιση στην παραλία.

Όπως αντιλήφθηκες κι εσύ από το σχόλιο της αδερφής της, Δανάης, η Νεφέλη βρέθηκε στην Κεφαλλονιά αυτό το Σαββατοκύριακο, και δεν θα σου το κρύψουμε, ζηλέψαμε. Ζηλέψαμε τη φανταστική θάλασσα, το τοπίο, με τα βράχια και το μέρος σαν σπηλιά, και γενικά νιώσαμε πως φτάσαμε ένα βήμα πιο κοντά στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Η Νεφέλη ήταν μια κούκλα με το μπλε ολόσωμο εφαρμοστό μαγιό της και η αντίθεση που έκανε με τα ξανθά μαλλιά της ήταν φανταστική.

Όσο για το σώμα της; Καλύτερα να το δεις στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved