Οι Taylor Swift και Anya Taylor-Joy θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μια ταινία

Αυτό είναι ένα αρκετά αναπάντεχο κινηματογραφικό ζευγάρι!

 

Φαίνεται πως η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Taylor Swift, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη πολύ σύντομα – και θα έχει πολύ καλή παρέα.

Όπως αναφέρθηκε από το Showbiz 411 στις 30 Μαΐου και επιβεβαιώθηκε από την Collider την 1η Ιουνίου, η Taylor πρόκειται να εμφανιστεί στην πρώτη ταινία του David O. Russell μετά το Joy του 2015. Πρόκειται για μια ταινία εποχής, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τον τίτλο της ταινίας έχουν κρατηθεί μυστικά.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Taylor θα συμμετέχει σε αυτήν την ταινία με πολύ μεγάλα ονόματα ηθοποιών, όπως τους Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, John David Washington, Robert De Niro, Mike Myers, Chris Rock, Christian Bale και Zoe Saldana - μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το Deadline και το The Hollywood Reporter, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο Λος Άντζελες και τη διανομή έχει αναλάβει η 20th Century Studios, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε η Swift το 2010, όταν συμμετείχε στη ρομαντική κωμωδία, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με τους Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, και Taylor Lautner.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved