Η Vanessa Hudgens γνώρισε την κόρη της Ashley Tisdale – και οι φωτογραφίες είναι αξιολάτρευτες

Τα παιδιά της κολλητής σου είναι σαν τα δικά σου παιδιά!

Η Vanessa Hudgens γνώρισε την κόρη της Ashley Tisdale – και οι φωτογραφίες είναι αξιολάτρευτες

Η Ashley Tisdale και η Vanessa Hudgens παραμένουν κολλητές μετά από τόσα χρόνια, και τώρα, το νεογέννητο κοριτσάκι της Ashley, η Jupiter, πήρε τα πρώτα της χαδάκια από την «θεία Nessa».

Σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram Story την Παρασκευή 28 Μαΐου, η Ashley μοιράστηκε τη στιγμή που το μωρό της γνώρισε την παλιά της φίλη. Ένα στιγμιότυπο απεικονίζει τη Vanessa να κρατάει το μωρό, και ένα άλλο δείχνει το μεγάλο χαμόγελο της ηθοποιού που κοιτάζει προς τα κάτω την κόρη της Ashley.

«Κυριολεκτικά η Jupiter άνοιξε τα χέρια της τη στιγμή που γνώρισε τη Ness», έγραψε η Ashley δίπλα από μια φωτογραφία. «Μου ζέστανε την καρδιά».

Η Ashley και ο Christopher French ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους, την Jupiter Iris French, τον Μάρτιο. Από τότε, η star του High School Musical έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τη νέα της ζωή ως μαμά, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά γλυκιάς φωτογραφίας το Πάσχα με την κόρη της ντυμένη σαν ένα μικρό κουνελάκι, μια συγκινητική ανάρτηση για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, και μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της Jupiter να κοιμάται δίπλα στο κουτάβι της, τη Sushi.

Παρά την ένταση μεταξύ των χαρακτήρων στο HSM, η Ashley και η Vanessa παρέμειναν εξαιρετικά κοντά. Οι δύο ηθοποιοί είναι γνωστό ότι κάνουν παρέα μαζί, παρευρίσκονται στους ίδιους γάμους, έχουν ανακαινίσει μάλιστα το σπίτι η μία της άλλης πριν από μερικά χρόνια. Η Ashley ονόμασε επίσης μια σκιά ματιών με το όνομα της Vanessa!

Πόσο χάλια μπορεί να είναι ένα φιλί με τον Zac Efron; Δες τι είπε η Ashley Tisdale