Hailie Jade: Η κόρη του Eminem ποζάρει με 90’s look και εντυπωσιάζει

Η 25χρονη είναι η influencer που θέλεις να ακολουθήσεις.

Αν κάνουμε ένα μικρό ταξίδι πίσω στα 90’s ένας τραγουδιστής ή καλύτερα ένας rapper που ήταν ιδιαίτερα διάσημος και είχε φανατικό κοινό, ήταν ο Eminem. Είσαι αρκετά μικρή για να τον θυμάσαι είναι η αλήθεια, όμως έστω και λίγο, στο απόγειο της καριέρας του τον πρόλαβες.

Ο Eminem λοιπόν έχει μία πολύ όμορφη κόρη, για την οποία ουκ ολίγες φορές έχεις διαβάσει εδώ. Η Hailie Jade είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της, και θα λέγαμε πως έχει εξελιχθεί στο επόμενο teen fashion icon που πρέπει να ακολουθήσεις.

Αν δεν τη θυμάσαι ή έχεις καιρό να τη δεις πατώντας εδώ θα δεις πόσο πολύ μοιάζει και με τον μπαμπά της.

Η 25χρονη κόρη του Eminem λατρεύει τα 90’s looks και μας το απέδειξε με μία φωτογραφία της στο Instagram account πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Όμως δεν είναι μόνο αυτή η φωτογραφία της που μας έκανε να πατήσουμε την καρδούλα κάτω από τη φωτογραφία.

Το κορμί της Hailie…

Η Hailie Jade στις 25 Μαΐου ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram account της, στην οποία πόζαρε με λευκό μπικίνι και καπέλο στα μαλλιά, αφήνοντας του πιστούς followers της άφωνους.

Η 25χρονη έχει φανταστικές αναλογίες, που δεν μας παραπέμπουν σε αυτό το πρότυπο κοριτσιού που πρέπει να είναι πάρα πολύ αδύνατο. Το σώμα της έχει τις ιδανικές και πιο φυσιολογικές θα τολμούσαμε να πούμε αναλογίες, που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε γυναίκα.

Η φωτογραφία της αυτή συγκέντρωσε πάνω από 200χιλιάδες likes, ενώ και οι φωτογραφίες με το 90’s look της δεν πήγαν άσχημα. Τα σχόλια στο Instagram εστίασαν στο πόσο λατρεύει εκείνη τη δεκαετία η Hailie, στο πόσο όμορφη είναι, αλλά και πόσο πολύ μοιάζει στον μπαμπά της.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις νέες της φωτογραφίες, και έτσι ίσως πειστείς πως είναι το κορίτσι που θέλεις να ακολουθείς στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved